|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика | страница <1 8889909192 100> |
Автор | |
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako na nekogo treba da mu objasnuvash kakvo e toa chuvstvo...najverojatno nema da te razbere...ako nekoj ne ja pochuvstvuval..nema ni da znae shto zboruvash....no se dodeka vzaemno sakate da bidete zaedno...se smeete na nekoi sitni i ednostavni sluchki.....niz razni teshkotii minuvate zaedno.....utroto go zapochnuvate so nasmevka....a nokta ja zavrshuvate so chuvstvo na spokoj......spokoj koj ke te natera da sfatish deka toa e ljubov.....
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...koga edinstvena griza mi e da ne te predoziram od ubavini...
sega go procitav i mnoooogu me bendisa
|
|
vivi
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фати ме за рака. О’ не, тоа не е мојата рака
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубов е кога ја прифаќаме личноста онаква каква што е... и кога решава личноста да си замине избегнуваме да ги играме игрите на: кој е крив. Љубов е кога се грижиме и за себе и за другиот независно што се случува. Љубов е кога си даваш простор на себеси и на личноста која што ја љубиш да дишите.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Амин!
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Толку често чепкаш во теглата со најслаткото слатко на баба за гости што го чува, што е невозможно да не те забележат
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... koga sebe kje se pronajdesh vo "drugiot" ili shto i da e...
|
|
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
vivi
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubov e koga srceto ti vreska od kopnez
|
|
viktorija123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...e ova gabi... epten me bendisa...
|
|
|
|
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само не се менувај како таа сака и секогаш ќе те сака
|
|
Внеси реплика | страница <1 8889909192 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |