|
ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности |
Внеси реплика | страница <1 136137138139140 173> |
Автор | ||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сепак потекнува од државата Бугарија. Образуван и оформен таму. Како таков тој е и бугарски. Се разбира во граѓански смисол.
За секоја почит се неговите ставови од причина што тој е еден од ретките во Бугарија кој не потделгнал на фикцијата наречена словенобугарска етногенеза. Стефан е нешто што одамна ја надминал бугарската провинцијална мисла. Не го залужувате! |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.vecer.com.mk/?ItemID=61D90A621DFB6E44AD81454709246325
дајте некоја пушка да се самоутепам, овој бедников ќе се борел против криминал!!!????
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
уште пред да кликнам на линкот, претпоставував за кого и на што ќе се однедува.... Зекси, не треба ни да те читам, само што ќе ти го видам никот знам што пишува подоле.... |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хахаа...не е затворено ништо!Се разгледува можноста за текстот ..а текстот најверојатно ќе гласи..Дали сте за Грција и Бугарија да влезат во сојуз со Македонија,или ние со нив?. ...и одамна се разгледува. Само треба да се заокружи ДА или НЕ ...и готово.. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за тој не ни има потреба од читање, за него се е прочитано и исчитано, потполно си во право
|
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
-ne tebe misli be ,,Mortuse, ...mislev deka samo mene ne me razbirash tuka ama, ..sega gledam deka toa ti bilo generalno ,...t.e.. i nekoi drugi ne si sposoben da gi sfatish shto ....''zboruvaat''!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а јас пак мислам на тој, гледаш дека сме у различни брзини бе брзи. ти да не си дрвен адвокат случајно????
|
||
|
||
borivojeboric
Нов член Регистриран: 15.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Малку релаксација: http://www.sitel.com.mk/incidenti-navredi-zakani-i-pcovski-vo-sobranieto-0
|
||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=0A3669B13235094891624C40E70503CA
„По повеќегодишно негирање и обезвреднување на Народноослободителната и антифашистичката војна, 1941-1945 година, со која е изборена првата македонска држава, на удар се најде и Сојузот на борците. |
||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.mkd.mk/84148/komentar/shto-pravi-bugarin-vo-makedonski-muzej/
Што прави Бугарин во македонски музеј? Краде историја!Само замислете ја обратната ситуација. Во македонскиот парламент и во дебатните емисии да ја воведеме уличната терминологија, па да почнеме северна Грција да ја именуваме како Беломорска Македонија, Грците да ги нарекуваме Цигани и Арапи, Бугарите – Татари, за наслови на сериозни колумни да ставаме вицови (Што прави Бугарин во македонски музеј? Краде историја!) |
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како бе ова пеле татко на градот
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.time.mk/read/a2c000c968/991173c994/index.html
..aбе издржете уште еден ден,не се резилите за малку. па вели....И овој список(250 м.з) како и тој со 628( м.з) привремено вработени од пред некој месец исто во РЕК Битола, беа правени во општинските партиски комитети на ВМРО-ДПМНЕ. ...гарант типот опишан како главен ,им објаснувал како не може да се вработат бидејќи овие од СДСМ не го подржуваат гласањето за Буџетот...нема пари бе,алоо. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&egId=13&eventId=102140
Турскиот министер за надворешни работи Ахмет Давутоглу на средбите со македонскиот државен врв со пораки за вечно пријателство. |
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така е... Од нив барем убави работи гледаме и слушаме, а богами и добиваме... Си ја поправаат грешката од минатото, за разлика од некои други соседни земји.. Нели b3 d4? |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Внеси реплика | страница <1 136137138139140 173> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |