![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 225226227228229 277> |
Автор | |
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ако личноста која што ја сакаш, се тресе во твоите прегратки...
Ако нејзините усни на твоите се како жар... Ако очите и се насолзени и имаат чуден сјај... БЕГАЈ !!! ИМА ГРИП !!!... ![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
![]() ![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
камелеон ![]() Сениор ![]() ![]() девојката со точакот Регистриран: 12.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 587 |
U kafani pevacica peva:- "IMAM JEDNU ZELJUUU!!!", kad se zacu glas:- "DA TE J**EM U NEDELJU!"Pevacica veli:- "Muzika stop! Dajte onu: JEDVA CEKAM DA NEDELJA DODJE!"..
Изменето од gonzo - 29.Ноември.2012 во 12:47 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=sEj3Ife6rqU
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
До неа логички е дојдено вака: -Марко има 10 јаболка, Игор има 0 јаболка. Средно земено двајцата имаат по 5 јаболка. -Директорот јаде месо, работникот компир; Средно земено тие јадат мусaкa. -Маја се е*е со цел град, а Наташа нема секс.Средно земено и двете се ку*ви. |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
По 10 години, Трпе се враќа од печалба во Германија.На аеродромот го чека целото семејство. Мајка му го здогледува Трпе и се стрчува кон него, но тој и удира шлаканица. По неа се затрчува и сестра му, а Трпе и неа и удрил шлаканица. Истото го направил и со неговиот брат. На крајот доаѓа татко му и го прашува: - Добро бе Трпе, што ти е тебе, зошто на сите ни удираш шлаканици? |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Пред некое време беше силуваја едну жену и она ме тужи и на суд:
Жена: -Залепи ме за ѕид! Ја: -Л'же,л'же! Жена:
-Соблече ме! Ја: -Л'же,л'жее! Жена: -Извади га његов к*р 30 сантиметра! Ја: -Еее,што е право,право е! ![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Оди некој човек кај поп да се исповеда и му вика на попо ...
Попе проштевај грев голем напрајв зедов пари од ЕГЕЕЦ!! О чедо па тоа не е грев тоа е БОЖЈО ЧУДО ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Ova ne e vistina ...koj egeec dal pari
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Транскрипт од телефонски разговор помеѓу две Црногорки (вистински):
![]() - Đe si kraljice?!
- Eeeeo me kraljice tu! A što mi radiš, inače, udačo?! - A niiišta jadna! Bila ti malo u Bjanku! Znaš li kakav im je SPA! Pfff VRH! A tek VELNES! Ja sam ti se sva naježila koliko je dobro! - Zajebaaavaš li se? …… - Ne, beS tebe! Super nam je bilo! - A sa kim si bila? - Ada s momkom, jadna! Znaš li đe me sve vodio? Juče smo ti bili u Splendid na KOLAČ! Prevrh su im! Nije nešto ukusan, ali kad sam viđela cijenu… kukuuuu… svidio mi se odma. - Blago tebi… - A sto pored nas, nećeš vjerovat – Vesko Barović! Jees, jadna, ne zezam se! Pogleda me! Ali sam odma skrenula pogled, neću da misli da sam ja neka tu kurva RAZUMIJEŠ?! - Razumijem te potpuno! Neka si! - Poslije smo ti se kupali na Kamenovo. Tamo mu drug DRŽI KAFIĆ! I baš je FENSI mogu ti reć. Pili smo ti kafu, a i malo sam se kupala. Pred kraj dana, kad su svi pošli doma, kupala sam ti se BEZ TOPLESA!!! - Aaaaa kako si luuuda! - Jesam beS tebe, ali da niko ne vidi! Onda smo ti krenuli put Podgorice. Znaši kako ga je GARIO. 150 ti mi pičimo, policija nas zaustavlja, ali ON prolazi pored policije! Znaš li kako me neka euforija obuzela! ON ti ima one MUPovske tablice – niko nam ništa nije smio! - I moj će da ih nabavi, reka je… - Poslije smo ti posli u Buda Bar na dojčericu! Tamo Sito i ekipa, sjeli smo za njihov SEPARE i vrh mi je bio…. - Uuuu KRALJICE kako si mi vrhasta! - Aj, čujemo se ludačo! - Važi manituljo! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Непушач се обидува да вразуми еден пушач и му вели:
- 2 евра. - Колку години имаш? - 30. - Од колку години пушиш? - Од 15. - Значи за последниве 15 години ти си потрошил 33.000 евра на цигари. - Да, така е. - Па замисли, да не си пушел, за тие пари сега ќе го возеше најубавиот џип! - А јас да те прашам, ти пушиш? - Не. - Е па кај ти е џипот?? |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Зашто плачат цигани кога гледаат Титаник ?
Оти многу железо потонало. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 225226227228229 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |