|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 240> |
Автор | |
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Абе, можеш да имаш секс? - Да чукнам во дрво, можам. - Абе и јас можам да чукнам во дрво, ама дали можеш да имаш секс? |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На бабата и се кренала сукњата и дедото вели: - Покриј ја таа гробницата мори! Еее зошто, да не се дигне мртовецот? |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako se vika mecka sto znae da se tepa?
Griz Li |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТАТО ТАТО, ШТО Е ТОА НОЌ НА ВЕШТЕРКИТЕ?
СИНЕ, ТОА ТИ Е ИСТО КАКО ДЕНОТ НА МАЈКИТЕ, САМО ШТО Е НОЌЕ ! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одат двајца Охриѓани да купат папагали.
Продавачов немал два, па на едниот му дал папагал, а на другиот був. По неколку дена се среќаваат. - Море како папагалов зборвит? - Ооооо не да зборвит море уста не затворат, глаава тапан ми ја напрај. А твојов како, зборвит?
- Мојов не зборвит, ама се интересират. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Идат другари под прозор кај некој папаучар: - Ајде другар во кафана? |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tip prilazi ribi u kaficu: "Izvini, `oćeš da se igramo Magije?"
Riba: "Jao, pa ne znam! Kako se igra ta igra?" Tip: "Idemo kod mene, ja te kresnem, a ti onda nestaneš." |
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Došle 3 žene kod Boga i on upita prvu:
-Jesi li prevarila muža? -Jesam samo jednom -Sa kim? -S poštarom -5 Zdravo Marija i možeš u raj..
Pita drugu -Jesi li ti prevarila muža i koliko puta? -Jesam ali samo triputa. -Sa kim? -Sa komšijom,sa poštarom i sa kolegom sa posla... -100 ZdravoMarija i možeš u raj... Pita on treću.. -Jesi li prevarila muža i koliko puta? -Nisam, ali imala sam prilike to napraviti 50 puta... -Pravac u pakao.. -Ali zašto -upita ova-ove su ispred mene svoje muževe varale , aj nisam... -Bog oprašta grijehe, ali GLUPOST nikada. |
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se zene Blazo od Drenovo, za Mara od Begniste, i prvata bracna noc vleguvat u spalnata,
Mara si legnue,a Blazo vika: ---Ee da bese Drenovka, do sea ja ce be soblecen... Mara ripa od krevetot i go soblekue, i pak si legnala, a Blazo pak vika: ---Ee da bese Drenovka sea i nozite ce mi gi izmiese... Mara mu i mie nozite, i si legnue na krevetot, a Blazo vika:
---Sea da bese Drenovka....... A Mara naapana go prekinue: ----Ee da se omaze ja za Begnistanec, do sea i tebe i mene, ce ne izebese po tri pati.... |
|
|
|
prk_robert
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 24.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кажи си ја вистината.
Седат двајца другари и едниот му се жали на другиот: Друже неможам веќе, вчера и ја кажав на женами вистината,и кажав дека одам кај психијатар. другарот:- И што ти рече таа? Тогаш таа ми ја кажа вистината - дека одела кај:психијатар, 2-ца водоводџии и 1 келнер. |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто нема жени во шумска полиција ?
-Тие неможат една слива да сочуват а не цела шума ! |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Udala se Vranjanka i posle prve bračne noći upita nju svekrva kako je bilo?
Ma, dobro, majke - odgovori mlada. Prošlo je neko vreme, kad svekrva, videvši da snajka nije vesela, ponovo joj se obrati: Snajke, iskreno da mi kazuvaš, vidim ja da s teb nešto nije kako treba, nisi srećna, da nije moj sin u pitanju?
Tad snajka odgovori: Majke, iskreno da ti rečem, pa jes, on me svake noči tera da pušim! A svekrva će: A toj li je, pa ne se sekiraj, povuci si jedan dim, pa si gu daj na dedu da gu ispuši. |
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На мажот му било роденден. Жена му љубезно го прашува што би сакал да му подари за роденден:
Мажот- Сакам пушка... Жената- Не- Пушка не може! Мажот- Сепак, јас би сакал пушка... Жената- Ти реков, пушка не може! Мажот- Сепак, јас би сакал пуша...
Жената- Значи послушај ме и одбери си нешто друго! Мажот- Ама, јас сепак сакам пушка... Жената- Значи ти реков, пушка не може!!! Па добро бе да му е**м мајката, кој одлучува овде, а ??? Мажот- Ти...ама, кога би имал пушка... |
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стигнува автобус на станица во Штип и кондуктерот објавува:
Почитувани патници, стигнавме во Штип. Кој сака да купи бурек, нека купи. Кој сака да оди по нужда, нека оди. Кој сака да заврши факултет, нека заврши.....Тргнуваме за 15 минути! |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |