![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 224225226227228 277> |
Автор | |||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Пишала статус на фејсбук: "Давам после прво мување" Утредента ударна вест во црна хроника „Задавени 17 лица!“
|
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
Тема...Odgleduvanje na Jagodi vo saksii od stiropor laki ....ako gi stavam doma na toplo...neli ke im bide kako leto da e Gabi .....setaj i ti po kupaci, da im bide poverodostojno |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
||
![]() ![]() ![]() Изменето од LiDivio - 22.Ноември.2012 во 09:26 |
|||
![]() |
|||
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
||
Јавља се кумановац у радио и вика:
- Ја најде новчаник! - Добро и што најде у њега? - Па имаше 1500 евра, 150 000 ден. и лична карта на име Зоран. - И добро, што сакаш с`г? - Па, ако може една песна за Зокитаааа!!! ![]() |
|||
![]() |
|||
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
||
Болен лежи на операциона маса и анестезиолого го пита:
|
|||
![]() |
|||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
||
,,,posledno me ,,,,nasmea ,,,,@sneshka_v,,,,, ![]() |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
||
Sto e infarkt?
- Friend request od Gospod. |
|||
![]() |
|||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
||
Значи ова ќе му дојде дека немам гајле ![]() Профилот ми е подесен да не можат по име да ме најдат, а опцијата порака и додај пријател ми се искучени ![]() Изменето од Орка - 26.Ноември.2012 во 20:50 |
|||
![]() |
|||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
||
Неколку доктори не успеале да утврдат дали некој индиски атлетичар е женско или машко...
подолу коментарот од еден читател на порталот:
sad i meni nije jasno kak ne mogu utvrditi spol pa doktori moji dragi, ak ima dolje dvije rupice, jednu di kaki i malo do nje bi trebala biti jedna di piški e ta se koristi još za štošta onda je žensko, a ak ima odmah do rupice di kaki dva mlohava balončića e to su vam jajca i tam bi trebao biti jedan mišić onak dugoljasti izgleda ko krastavac ili slično, ponekad je malo veći ponekad je malo manji, a kad je jeb... zima onda ga skoro i nema, ali je ipak tu..e onda je muško...eto vidite samo malo treba gledati i otkrili bute koji je spol......
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
Најмил мој фнучко, еве најдов тро слободно време и го зедов пенсило врака си реков чекај да ви пишам едно писмо баго... Вујна ти Коца стално ми вели, море Ило пиши му на сестра ти Паца и на фнукти Цане во стариокрај. Прашај дали се таму орајт! Cтопати се стокмифне да таквојне за старикрај, ама пуста печалба тешка е баму спечало. Иначе ние не сме појќе во Ситнеј. Го продадовне хаусо и купифне со тиепари два хауси помали во МЕЛБУР. Во еднио си живејне, другио го рентане... Овде ногу лошо дојде... Нема ворк : да не се лажиш да идваш! Таму слушам на телевизарон многу убав споменик на Александар де Грејт Македонцки му напрајле... Фнучко немам многу време а ти многу да ми ја поздравиш сестрами Златана (еве се расплакаф). Ахххх... Примете еден вагон топли желби од далечната Аустралиа и голем поздраф до сите.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 224225226227228 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |