|
Проблем со пенис! |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе заврши кога ќе отидеш на уролог.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Wet dreams
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
anonimen12
Нов член Регистриран: 14.Февруари.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako se vlosi situacijata da pocni sekoja vecer ke odam ako ne ne odam!
|
|
viksa10
Нов член Регистриран: 17.Јуни.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј дечки и јас имам еден проблем...Додека мастурбирав забележав на главата на пенисот 2-3 црвени точки.Но во последно ептен мастурбирам инаку имам 15 години.Шо можи да биди?
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За среќа "проблемот" ти е во горната глава, а не во долната.
Тоа е резултат од приливот на крв во крвните садовии. После свршувањето (ејакулација), тие исчезнуваат. Don't worry, be happy !
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
zivotiste
Нов член Регистриран: 20.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
:D
Изменето од zivotiste - 22.Ноември.2012 во 13:28 |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,mast/crema ,,,<>,nistatin ili canesten,<>,,,,,,dve nedeli ,,,,,,aman be ,,,kaj go pikashe,,,,,
Изменето од pajser - 20.Ноември.2012 во 23:10 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И SUMAMED апчиња, обавезно....и пази нареден пат....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море сечи одма, му нема спас...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имаш 16 години и црвени точки.
Ич гајле да си немаш, земи фломастер обои ги во зелено за релаксација по мастурбација. |
|
toseiliev
Нов член Регистриран: 06.Март.2013 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да прашам имам 15год. и целосно не ми излегува пенисот и додека менструбирам не ми излегува целосно главичката кога бев помал ми ја сечеле кожичката дали може да се повтори сега истото или тоа е нормално па со тек на време ке се се отвори целосно главичката :D :|
|
|
decko901
Нов член Регистриран: 05.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam tri mnogu mali izrastoci kako bemki sto se ne na penisot tuka na samiot pocetok? gi nemav do pred nekoe vreme i sea kako uste edna da raste??? kaj da se obratam ili nekoj lek? citav nesto kandida kandijaza da
|
|
decko901
Нов член Регистриран: 05.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam tri mnogu mali izrastoci kako bemki sto se ne na penisot tuka na samiot pocetok? gi nemav do pred nekoe vreme i sea kako uste edna da raste??? kaj da se obratam ili nekoj lek? citav nesto kandida kandijaza dali ima vrska nesto so ovie bolesti?
|
|
nikolceo
Група Регистриран: 15.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne se kondilomi be tie
si go pikal kaj nekoja somnitelna |
|
Nikolce
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |