|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 225226227228229 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Камионција: Што правиш за 20 евра?
Девојка: Све! Камионџија: Ајде качуј се да га истовариш камион.
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маж оди во полиција:
- Жена ми исчезна! - Кога? - Пред две недели. - Зошто дури сега доаѓаш да кажеш? - До сега славевме со пријателите |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седат баба и дедо и гледаат TB.
Дедото и вели на бабата: – Сакаш да си играме како во старите добри времиња. Јас да те чекам кај стариот даб и ти да дојдеш и како божем да водиме љубов. И бабата се согласила. Дедото чекал, чекал и видел не доаѓа бабата. Иде дома и ја прашува: – Зошто не дојде? И бабата вели: – Па божем мама не ме пушта |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегвит еден охриѓанец в месара и прашвит:
-Имате ноџиња??? Месарот му одговора: -Ем ние овде на куров стојме мислиш?? |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува некоја баба во автобус и седнува до некој тинејџер со MP3 типот имал многу гласно пуштено музика и бабава изнервирана почнала да тропа со бастумот по подот.
Тинејџеров: Бабо а да ставеше гумичка на тоа стапот. Бабава: Татко ти требало да стави гумичка на стапот. |
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Циго продава појачало и разговара со купувачот:
- Колку ти е јако појачалото? - Брат, многу е јако. - Ама колку е тоа многу? - Абе најмногу. - Ама колку бе Циго, колку ватно е? - Абе невероватно е.. |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dolazi muž kući i vidi ženu kako se pakuje.
- Gde ćeš? - Idem u Las Vegas - ??? - Saznala sam da tamo mogu da dobijem \$400 za ono što tebi dajem dzabe. Na to i muž poče da se pakuje.
- Gde ćeš ti? - U Las Vegas - ??? - Baš da vidim kako ćeš da živiš od \$800 godišnje. |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доаѓа студент на предавањe, бара слободно место и седнува до професорот.
- Одиш по улица и гледаш две торби, во едната има памет, а во другата пари. Која торба ќе ја земеш? - Со парите, професоре. - Јас, пак, би го зел паметот. – остро рекол професорот. - На кого што му фали, тоа ќе си земе. – му одговорил студентот. - Во просторијава има еден голем идиот! – свикал професорот. - Но, добро е што барем си признавате. – одговорил студентот полн со разбирање. Професорот нервозно го зел индексот и во него напишал само ГОВЕДО. Студентот го земал индексот и излегол. После една минута се вратил и мирно рекол: - Извинете професоре, овде само сте се потпишале ама не сте ми ставиле оцена. |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доаѓа таткото дома и ја начекува својата ќерка со вибратор. Со солзи во очите ја пашува што прави, а таа му одговорила:
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што и вика шпанска крава на тревата?
-Ќе те паса!!! |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си отишла една госпоѓа на пазар да се прошета и да купи нешто. Сакала да купи јајца и го прашала продавачот:
- Колку Ви се јајцата? – 350 денари. – Ууу многу скапо, што е тоа, може пониско? – Може, ако клекнам |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стигнува автобус на станица во Штип и кондуктерот објавува:
Почитувани патници, стигнавме во Штип. Кој сака да купи бурек, нека купи. Кој сака да оди по нужда, нека оди. Кој сака да заврши факултет, нека заврши.....Тргнуваме за 15 минути! |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На мажот му било роденден. Жена му љубезно го прашува што би сакал да му подари за роденден:
Мажот- Сакам пушка... Жената- Не- Пушка не може! Мажот- Сепак, јас би сакал пушка... Жената- Ти реков, пушка не може! Мажот- Сепак, јас би сакал пуша...
Жената- Значи послушај ме и одбери си нешто друго! Мажот- Ама, јас сепак сакам пушка... Жената- Значи ти реков, пушка не може!!! Па добро бе да му е**м мајката, кој одлучува овде, а ??? Мажот- Ти...ама, кога би имал пушка... |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Udala se Vranjanka i posle prve bračne noći upita nju svekrva kako je bilo?
Ma, dobro, majke - odgovori mlada. Prošlo je neko vreme, kad svekrva, videvši da snajka nije vesela, ponovo joj se obrati: Snajke, iskreno da mi kazuvaš, vidim ja da s teb nešto nije kako treba, nisi srećna, da nije moj sin u pitanju?
Tad snajka odgovori: Majke, iskreno da ti rečem, pa jes, on me svake noči tera da pušim! A svekrva će: A toj li je, pa ne se sekiraj, povuci si jedan dim, pa si gu daj na dedu da gu ispuši. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 225226227228229 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |