|
Дали и колку ви смета минатото на партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 232425 |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во денешната епизода од “Дали мојата девојка е ороспија?” ќе погледнеме една млада дама која имала 50 пениси во нејзината вагина во период од 2 месеци. По кажувањето на веста на нејзиното момче, таа изјави дека се чувствува “далечно” и смета дека тој треба да го надмине тоа.
Имав период во мојот живот, кога сакав многу да се забавувам. Притоа спиев со нешто повеќе од 50 мажи во краток временски период. Му кажав за тоа на мојот актуелен дечко после 11 месеци, минатата ноќ и сега тој е навистина далечен. Тој тврди дека спиел со 25 жени, па јас не гледам што е толку голема разликата. Јас не сум била со овие 50 момци додека сум била со него. Тој вели дека е загрижен дека ќе го изневерам, а не сум ни помислила да го изневерам до сега. Јас сум навистина изненадена од негативноста во однос на ова. Јас сум привлечна жена која ги привлекува мажите. Ми се допаѓа да имам секс. Зошто е толку тешко за машкиот ум да разбере една жена, која знае што сака? Совет: Епа спиј ти со уште педесет мажи и после чуди се зошто марулата веќе никој не ти ја сака |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto e loso zena mu da e vidovita? Ke imaat karanici za zeni so koi uste ne spiel
|
|
Внеси реплика | страница <1 232425 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |