|
Посвојување деца од хомосексуалци во брак |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 53> |
Автор | ||||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
иако науката има многу попаметни и покорисни работи за занимација... |
||||||
|
||||||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Подобро на слепо да се расудува отколку деца да бидат заморчиња... |
||||||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||||||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Nema tuka sto da se rasuduva...najprost primer... koga togas na deteto nekoe nevospitano ke mu rece... vie doma site ste pederi ...e.a vi pederskot itn....nekam da pisuvam ama toa e vistina, fakti se, isto kako i na ona dete sto raste bez eden roditel vo heterobrakovite (posto gledam celo vreme se pravi sporedba, kako demek ova vtorovo da e normalno i opravdano)...mozebi teoretski na nekoj ke mu dokazete nesto, no na neznata, emotivna detska dusa...tesko
|
||||||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Nema mnogu dlaboko da navleguvam na temava samo zbor - dva za "dushata detska"...Taa emotivna detska dusha ne bi trebalo da ja zloupotrebuvame nitu kako "shtit i oruzhje" za da ja opravdame nashata netolerantnost, ne prifakjanje i osuduvanje na onie koi se "nevoobichaeno poinakvi".
Samo ljubov, razbiranje i milosrdie pomaga ... a toa e ONA shto na decata im e potrebno! Nie sme onie shto gi uchime da etiketiraat i osuduvaat....da neumeat da prifakjaat(kako i nas shto ne uchele) ili pak mozhebi imame izbor za razvoj na povisoka svest... Ne znaeme shto utreto kje ni donese na pragot, tokmu pred nashata vrata, neli?-prashuvajki se kade li zgreshivme? Изменето од viktorija123 - 27.Октомври.2012 во 23:44 |
||||||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||||||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
|
||||||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
За мизерија воопшто не станува збор кога е во прашање посвојување... |
||||||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||||||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
|
||||||
gonzo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Тоа е сосема друга работа. Доколку им се дозволи на хомосексуалци да посвојуваат деца мислиш ли дека сите деца ќе бидат посвоени и нема да постојат домови за деца без родители? |
||||||
|
||||||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Е така де... Развивајте си ја вие вашата ионака високо развиена свест, а ќе ве замолам да не оставите нас хетеросексуалците со ниско развиена свест, да си живееме со нашите заблуди и митови за исправноста на работите.. Се додека не го прекорачувате нашиот праг, никој од нас хетеросексуалците со ниска развиена свест нема да го прекорачува вашиот.. Секое добро во твојот живот со високо развиена свест. |
||||||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||||||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Taka li? Ajde probaj ushte ednash veruvam deka mozhesh povekje... i shto e vazhno shto ne me poznavash mene i mojot zhivot so se pragot...
Koja i etiketa da ja lepish... nema da odgovara na -koja sum jas. A i si ima edna ubava tema za toa "koj sum jas" i tamu si se iskazhav... Ovde ja dadov podrshkata za ljubovta = visokata svest |
||||||
|
||||||
gonzo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
И еден педофил тука не убедуваше дека шири љубов...арно ама... |
||||||
|
||||||
viktorija123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Dali sega kje se obiduvate da mi dadete forma(pogledni go mojot avatar)I dali ako chovek podrzhuva nekogo i samiot e takov? - mislam svashta...
Nikade ne spomnav deka shiram ljubov , nitu deka imam visoka svest...rekov davam podrshka... A ljubovta, nema nikakva vrska so pedofilija, posle = ne staviv nishto slichno. I ostavete me da si molcham... pomalku kje zboram... |
||||||
|
||||||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ма јок не се ни трудам.. сепак јас имам ниско развиена свест и не планирам да ја кревам на високо.. убаво ми е вака од ниско да ги гледам работите.. колку повеќе терам нагоре, толку повеќе вртоглавица ќе ме фаќа па може несакајки да почнам да повраќам од видикот. |
||||||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 3334353637 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |