|
Садо-Мазо |
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Автор | |
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може интересно да биде овие садо-мазо комбинации до одредена граница. Врзувања, тапшање, камшикување по разни делови од телото, јажиња, штипки, шилести штикли забиени во стомак, во гради, во грб ово-оно да се користи само како блага стимулација никако да се чувствува јака физичка болка додека се прави тоа. Капилари прскање никако. Да нема модрици.Ама да се биде вака умешен треба добар тренинг.
Малку зачин за узбуџење Ако нешто ми е настрано и навистина гадно тоа е уринирање или вршење голема нужда по телото на мазохистот. Уште поодвратни и попатетични се оние мазохисти што јадат измет. Тоа се веќе екстремни ситуации кои дури и помислата на нив ме тера на повраќање. [:-&] |
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SADO- MAZO PU PU SKRAJA DA E
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нешто замре темава...
Добро што се освежи.
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ни Садо, Ни Мазо .... само ЉУБОВ ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еххх... мазо
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Перверзија...
ма то растеглива категорија е сексуалноста... |
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Нема кандидат ........
а ми кажале дека умеам да бидам голем садист ....... Изменето од Blue Scarlet - 20.Октомври.2012 во 15:08 |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum malku po mazohizmot ama ne davam da me dira nikoj drug osven i se nadevam deka nema e kraj
|
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со љубота
ама може на некого да испробам некој камшик..али од други причини |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
конечно до таму ја дотера јаде сега садомазосамозадолволувај се
|
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Емил мило не се возбудувај ...... не е се така како што тебе ти изгледа ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,amin,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам, јас имам истражувано сосема малку на оваа тема... но имам едно прашање, зошто се што не спаѓа во рамките на зацртаната односно замислена нормала мора да се лечи? Зошто се мора да се стави во категорија на норамално и ненормално кое што мора да се лечи? Зошто се мора фројдовски да се анализира? Сите истепани во детството станале мазохисти или садисти? Сите сме јаделе ќотек, кој не јадел нека крене два прста... Ако некому не му се допаѓа нека не го прави тоа, некој едноставно ужива во тоа... и не сите имаат потреба да се лечат, но осудувањата од страна не тераат да се запрашаме во однос на повеќе теми: што не е во ред со мене? Епа, се е во ред, општеството не ваља, сите имаат некаква потреба нешто да поправаат.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |