|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика | страница <1 4546474849 62> |
Автор | ||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,,,,,ne slushajte tugi ljubovni soveti ,,,slushajte si go sopstvenoto srce,,,,,
Изменето од pajser - 10.Јуни.2012 во 21:55 |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
nena_princess
Група Регистриран: 24.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се согласувам со ова, но би додала... освен срцето и разумот треба да се користи Изменето од nena_princess - 16.Јуни.2012 во 17:38 |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
КАКО МАЖОТ ДА ЈА ЗАДОВОЛИ ЖЕНАТА?За жената да биде среќна со Вас, мора да бидете: 1. Пријател 2. Психолог 3. Љубовник 4. Брат 5. Татко 6. Наставник 7. Едукатор 8. Готвач 9. Ѕидар 10. Водоводџија 11. Механичар 12. Декоратор на внатрешен простор 13. Стилист 14. Сексолог 15. Гинеколог 16. Читател на мисли (и желби) 17. Психијатар 18. Терапевт 19. Дрзок 20. Организиран 21. Добар татко 22. Чистач 23. Симпатичен 24. Спортист 25. Учтив 26. Подготвен 27. Интелигентен 28. Полн со фантазија 29. Креативен 30. Моќен 31. Со целосно разбирање 32. Толерантен 33. Внимателни 34. Амбициозен 35. Способен 36. Храбар 37. Одлучен 38. Сигурен 39. Попустлив 40. Загрижен 41. Полн со комплименти 42. Пртнер за шопинг 43. Да не прави проблеми 44. Многу богат 45. Да не гледа во други женски
Исто така, мажот мора да внимава: 46. Да не биде љубоморен, но не и незаинтересиран 47. Мора да се согласува со своето семејство, но не смее да им посветува премногу време 48. Да и даде слобода, но не и целосно да крене раце од неа Од сето ова многу е важно: 49. Да не ги заборави следниве датуми: -венчавката, веридбата, првиот бакнеж… -диплома -нејзините години -нејзиниот роденден -роденденот на нејзината најдобра пријателка (но, не и преголема заинтересираност) За жал ако ги почитувате сите овие правила, не може да се гарантира 100% дали таа ќе биде вистински среќна, бидејќи лесно може да се почувствува поплавена во животот со комплетно совршенство, кое ја гуши и затоа би можела да побегне со првиот “користољубив-луд-кретенско-сладок-идиот”, кој ќе го сретне! Веројатно затоа Бог рекол: ”Сакај ја…”, а никогаш не споменал: “Разбери ја…”. |
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da, sakaj... ne mora da razbirash...
|
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,da sakash,,,mora da go razberesh toa ,,,sakaj,,,,
|
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Poneshto i mora da se razbira... kako na primer - ljubovta ne mozhesh da ja kontrolirash, ni sluchajno...
voopshto ne e razumna...
Изменето од viktorija123 - 09.Август.2012 во 03:17 |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, да...
имам еден совет... кога ќе се возиш со воз... немој главата да ја ставаш надвор од прозор... ќе ти летнат наочарите за сонце... толку од мене... |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zenite se kako ezera i morinja, duri i iskusni plivaci moze da se udavat
|
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cesto pati ni sovet ne pomaga |
||
vivi
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако веќе си го дал срцето некому,шпотруди се клучот да остане во твои раце.
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не го уништувај тоа што го имаш,посакувајки го тоа што го немаш.
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Внеси реплика | страница <1 4546474849 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |