|
Лудница |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | ||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Си биле тројца лудаци и ги затвориле во една соба каде што нигде немало отвор.
И првиов лудак вика: - Абе да имаше прозорец јас веднаш ќе избегав. Вториов лудак рекол: - Абе да пробам да избегам од WC школката, ама дупката е мала. И третиов извикал: - Сега јас ќе пробам да избегам преку клучалкава. Се засилил и удрил со главата и паднал. Потоа првиов лудак му вели на вториов: - Леле абе овој се утепа, сигурно стражарот го заборавил клучот! |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Морало да ги пренесат лудаците до друга земја со авион затоа што немало каде да ги носат додека се реновира лудницата и сега во авионот: Влегува еден лудак кај пилотите и им вика Дај бе да го повозам малку авионот.
Пилотот: Како да ти го даам бе, од кај знаеш ти да пилотираш? Лудакот: Кој не знае бе? И почнал да набројува: ова копче е за тоа, ова е за тоа, она за тоа и уште еден куп други. Пилотот зачуден и му вика: абе ти стварно си знаел. Па знам, што ти реков јас, дај сега малку.. Пилотот: Ок ке ти го дадам ама ако ги смириш оние твоите назад оти главата ми потече, цело време развикуваат назад. Важи му вика лудакот и оди назад и се враќа по две минути а назад штама, ни глас не се слуша. Пилотот: Добро бе што им направи што замолкнаа наеднаш? Лудакот: Ехх.. што е лесно, ене им фрлив една топка надвор и сите заминаа да играат фудбал!!! |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што е разликата од лудак и човек?
- Лудакот има потврда дека е луд. |
||
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Доаѓа некој човек кај психијатар:
- Докторе, сите ми велат дека сум луд затоа што многу сакам палачинки ! - Глупости, јас ги обожавам ! - му одговара психијатарот. Човекот, со одушевување, му вели на психијатарот: - Тогаш, мора да дојдете кај мене ! Ги имам полни 20 куфера ! |
||
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Млад психијатар доаѓа прв ден на работа во лудница. Директорот на лудницата го води младиот психијатар да ги запознае пациентите. Влегуваат во една соба, и, таму, еден пациент, изгубено, повторува: |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некој лудак го прашува Доктрот:
- Докторе вие имате ли деца? А Докторот му вели: - Не, немам деца. - А сакате ли да имате деца? - Да сакам. И од позадина некој лудак дофрла: - Немајте гајле Докторе, сметајте дека работата е завршена, јас сум штркот. |
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каде е тука лудницата ?
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tuka e.
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Молер бојадисува психијатриска клиника. Минува еден пациент и прашува:
- Мајсторе добро ли ја држите четката? - Да да, одговара молерот. - Епа добро ќе ви ја земам скалата.......
Изменето од Calipso - 25.Септември.2013 во 23:04 |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во лудница, некој лудак си седнал на страна и си пишува нешто. Доаѓа докторот и го прашува:
- Што пишуваш? - Љубовно писмо. - На кого? - На сам себе. - И што пишува во него? - Немам поима, се уште не сум го добил. |
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
janevzoran1
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оди жена на психијатар:
- Докторе, помагај, маж ми секогаш кога ќе го испие кафето го изедува и филџанот ! - А цел ли го изедува ? - Не, ручката ја фрла ! - Ту, најукусното ! |
||
janevzoran1
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оди човек на психијатар да се лекува од алкохолизам;
Застанува сам пред вратата од канцеларијата на психијатарот, кој седи сам во канцеларијата и тропнува; Психијатарот вели: - Слободно ! Човекот влегува во канцеларијата и прашува: - Кој од вас двајца ќе ме лекува ? А психијатарот лут му одговара: - Колку пати сум ви рекол да не влегувате по двајца ?! |
||
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |