![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 217218219220221 277> |
Автор | |
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Од каде си?
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() ![]() ![]() ![]() мора да го објавам на фб....
![]() ![]() ![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
objaveno e vekje od mene :)
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
Сме
се собрале Рамче, еве како што гледаш, соберинела на сите твои роми
пред твојата дупка. Не памтиш ти Рамче, кога беше жив, беше бре сила,
беше ауторитет за нас ромите.Ма ти Рамче беше паша кај нас у Шутка –
најлав беше од сите. Ти текнуе ли бе Рамче кога правевме тепачка ја со
Реџо, Реџо со Нусрет, Нусрет со Рамбо, а Рамбо со Ранду и после ти си
доваѓал и си терал се у пичку материну.
Ооооо Рамче, ти беше херој, само ти смееше да прднеш пред оној џандарон Лале без страв. Ти беше прва виолина у наша циганска капела, свиреше бре Рамче како Штрафус, у уста да те е**м!
Ех
друже Рамче, ти беше јуначинела на виолина. А бре цигани, памтите ли
како свиреше Рамче, да му е**м ја мајката циганска… Па кога ќе фатеше
она високо Це, па кога ќе ја засфиреше Ќељан Даде, па цела публика му
пее со него… Ајде Рамче, да си жив и здрав! |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Дел од приемниот тест на 300 полицајци
Прашања: 1. Кога сте родени ? а) Да. б) Не.
2. Кој победил во Втората светска војна, а кој бил втор? 3. Од што е направен сребрениот долар? 4. Објасни ја Ајнштајновата „Теорија на релативитетот“ или напиши го неговото име. 5. Кога почнуваат вестите од 19:30? 6. Колку, од прилика има божји заповеди? 7. Постоеле шест кралеви Џорџ, последниот се викал Џорџ VI. Како се викале останатите пет? 8. Напишете ги броевите од 1 до 10 наназад. За секој погрешно напишан број се одзема еден бод. 9. Кој го измислил Ото Моторот? 10. На кој инструмент свирел Мујо хармоникашот? 11. Дали го разбираш Њутновиот закон за гравитација? Да се одговори со ДА или НЕ! 12. Берлин е главен град на која држава? (не повеќе од еден одговор). 13. Заокружи ја несоодветната личност во низата: а) Мартин Лутер Кинг б) Папата в) Махатма Ганди г) Џек Мевосек 14. Васко Де Гама имал три патувања на море. На едно од нив умрел. На кое по ред патување умрел? 15. Колумбовото јајце е: а) Јајце од еден вид птица. б) Специјално варено јајце за појадок. в) Дел од телото на славниот морепловец. 16. Со големи букви напиши: куче, мачка, компир. Рок за решавање на тестот – 8 часа. Секој кој ќе препишува, ќе добие дополнителни пет бода поради исклучителна иницијатива. Со среќа на тестот! |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
СИТИ МОЛ БЕСПЛАТЕН ЗА ПЕНЗИОНЕРИТЕ ВО ВТОРНИК И ПЕТОКСобранието на Град Скопје го усвои предлогот на градоначалникот, новоотворениот трговски центар Сити мол во вторник и петок да биде бесплатен за пензионерите. Градските власти со овој потег очекуваат директно да се подобри перцепцијата за куповната моќ на возрасното население. Со 47 гласа за, 74 против и тројца оправдано присутни, Собранието на Град Скопје го усвои предлогот на градоначалникот Коце Трајановски, деновите вторник и петок да бидат бесплатни за пензионерите кои ќе го посетат трговскиот центар Сити Мол. Освен драстичното зајакнување на куповната моќ, со оваа уредба се очекуваат и други бенефити за градскиот живот, како што е растоварување на гужвите во ЈСП во истоимените денови. Сите пензионери од Скопје во вторниците и петоците ќе можат комплетно бесплатно да го посетат Сити Мол и истовремено, исто така бесплатно, неограничено да ги распрашуваат продавачките што им е најтазе и кога сабајле отвораат. Како доказ за пензионерскиот статус ќе биде доволно да се искаже мислење дека ќе се расипе времето бидејќи вртат колената или да се даде некој друг лесен пензионерски пасворд. Дознаваме дека градот ја разгледува и можноста во останатите денови, барем дел од производите од Сити Мол да бидат ставени на позитивна листа како и предлог закон цените да мора да бидат означени со поголем фонт. Здружението на пензионерите го поздрави овој потег на град Скопје напоменувајќи дека надлежните треба да посветат особено внимание во Сити мол да не дојде до појава на промаја, која, како што е познато, е причина број 1 за насекираност кај возрасните лица. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
|
|
![]() |
|
камелеон ![]() Сениор ![]() ![]() девојката со точакот Регистриран: 12.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 587 |
Koga i se rodil vnuk, svekrvata go gleda i priogja na snaata i vika :
-Nesakam da bidam nepristojna,no maliot voopshto nelichi na mojot sin. Snaata go kreva fustanot i vika: -Jas isto nesakam da bidam nepristojna no ova ovde e pi-ka a ne fotokopir.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....и ти можеш да будеш моја! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Друже, слушна ли дека на Перо жена му, Перса умрела од радијација?
Како од радијација? Ја уби Перо со радијатор ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Продавачка на пазар вика: Јаболки од Чернобил, јаболки од Чернобил!
И се приближива еден човек и и вика: – Добро бе жено дали си ти нормална? Зошто викаш дека се јаболките од Чернобил? Кој ќе ти ги купи овие јаболки? - Ааа, купују, купују, некој за зетот, некој за жената, Хрватите за Словенците, … Купују, купују .. |
|
|
|
![]() |
|
На час. Учителката ги проверува домашните:
- Петар, зошто немаш домашно? - Вчера си ја повредив раката. - Седи, единица. А ти Марике? - Дедо ми се разболе. - Седи, единица. - А ти Tрпе? - Вчера брат ми се врати од затвор. - Се обидуваш да ме уплашиш, а? Седи двојка. |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 217218219220221 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |