IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Последно нешто што ме насмеа.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последно нешто што ме насмеа.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 217218219220221 277>
Автор
Порака
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2012 во 00:25
Од каде си?
- Од Македонија.
Молдавија?
- Не, не ... Македонија...знаеш, Дарко Панчев, Горан Пандев, Александар Македонски, Тоше Проески...
аааааа, Македонијааа....Црвенковски, Ахмети, Груевски...
- Не, не... од Молдавија сум! :D
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2012 во 00:29
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Од каде си?
- Од Македонија.
Молдавија?
- Не, не ... Македонија...знаеш, Дарко Панчев, Горан Пандев, Александар Македонски, Тоше Проески...
аааааа, Македонијааа....Црвенковски, Ахмети, Груевски...
- Не, не... од Молдавија сум! :D

газење од смеење  газење од смеење  газење од смеење   газење од смеење

мора да го објавам на фб.... газење од смеење  газење од смеење   газење од смеење
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2012 во 00:42
objaveno e vekje od mene :)

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2012 во 20:09
Сме се собрале Рамче, еве како што гледаш, соберинела на сите твои роми пред твојата дупка. Не памтиш ти Рамче, кога беше жив, беше бре сила, беше ауторитет за нас ромите.Ма ти Рамче беше паша кај нас у Шутка – најлав беше од сите. Ти текнуе ли бе Рамче кога правевме тепачка ја со Реџо, Реџо со Нусрет, Нусрет со Рамбо, а Рамбо со Ранду и после ти си доваѓал и си терал се у пичку материну.

Ооооо Рамче, ти беше херој, само ти смееше да прднеш пред оној џандарон Лале без страв. Ти беше прва виолина у наша циганска капела, свиреше бре Рамче како Штрафус, у уста да те е**м!

Ех друже Рамче, ти беше јуначинела на виолина. А бре цигани, памтите ли како свиреше Рамче, да му е**м ја мајката циганска… Па кога ќе фатеше она високо Це, па кога ќе ја засфиреше Ќељан Даде, па цела публика му пее со него…
Леле, курафте била судбинава бе Рамче, еве те гледам бре лежиш ко труп на тоа мртовечкото, ма ми се иде и ја да идам у пичку матер.
Доста е бре Рамче, од жал ќе ми го напукне срце, пизда ли ти матер што мораше да умреш така млад и зелен. Отиде ти на оној другиот свет, жими кур што ќе се вратиш на овој. Нека ти е лесна ромска земја.

Ајде Рамче, да си жив и здрав!

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2012 во 22:25

газење од смеење газење од смеење

Бурен ноќен живот…

1.Диско!

644631_205434839589413_1553301861_n

2.Битно да се гушкаме

556975_202961539836743_115420271_n

3.Барби и Кен

546251_205128532953377_478239973_n

4. Заљубен пар

538770_203331059799791_1273969305_n

5. Дрти денсинг

408312_205940206205543_26693324_n

6. Да се дремне малку

403337_206282799504617_30398700_n

7. Модерна

396484_201283800004517_507252450_n

8.Фенси градник

314256_205521746247389_386569570_n

9.Необична фотка за фејсбук

267316_203946629738234_839213671_n

10.Рамбо?!

249634_197523510380546_2132744646_n

Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2012 во 23:28
Дел од приемниот тест на 300 полицајци

Прашања:
1. Кога сте родени ?
а) Да. 
б) Не.
2. Кој победил во Втората светска војна, а кој бил втор?
3. Од што е направен сребрениот долар?
4. Објасни ја Ајнштајновата „Теорија на релативитетот“ или напиши го неговото име.
5. Кога почнуваат вестите од 19:30?
6. Колку, од прилика има божји заповеди?
7. Постоеле шест кралеви Џорџ, последниот се викал Џорџ VI. Како се викале останатите пет?
8. Напишете ги броевите од 1 до 10 наназад. За секој погрешно напишан број се одзема еден бод.
9. Кој го измислил Ото Моторот?
10. На кој инструмент свирел Мујо хармоникашот?
11. Дали го разбираш Њутновиот закон за гравитација? Да се одговори со ДА или НЕ!
12. Берлин е главен град на која држава? (не повеќе од еден одговор).
13. Заокружи ја несоодветната личност во низата:
а) Мартин Лутер Кинг
б) Папата
в) Махатма Ганди
г) Џек Мевосек
14. Васко Де Гама имал три патувања на море. На едно од нив умрел. На кое по ред патување умрел?
15. Колумбовото јајце е:
а) Јајце од еден вид птица.
б) Специјално варено јајце за појадок.
в) Дел од телото на славниот морепловец.
16. Со големи букви напиши: куче, мачка, компир.

Рок за решавање на тестот – 8 часа.
Секој кој ќе препишува, ќе добие дополнителни пет бода поради исклучителна иницијатива.
Со среќа на тестот!
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2012 во 23:54
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2012 во 00:29

СИТИ МОЛ БЕСПЛАТЕН ЗА ПЕНЗИОНЕРИТЕ ВО ВТОРНИК И ПЕТОК

Собранието на Град Скопје го усвои предлогот на градоначалникот, новоотворениот трговски центар Сити мол во вторник и петок да биде бесплатен за пензионерите. Градските власти со овој потег очекуваат директно да се подобри перцепцијата за куповната моќ на возрасното население.

Со 47 гласа за, 74 против и тројца оправдано присутни, Собранието на Град Скопје го усвои предлогот на градоначалникот Коце Трајановски, деновите вторник и петок да бидат бесплатни за пензионерите кои ќе го посетат трговскиот центар Сити Мол.

Освен драстичното зајакнување на куповната моќ, со оваа уредба се очекуваат и други бенефити за градскиот живот, како што е растоварување на гужвите во ЈСП во истоимените денови.

Сите пензионери од Скопје во вторниците и петоците ќе можат комплетно бесплатно да го посетат Сити Мол и истовремено, исто така бесплатно, неограничено да ги распрашуваат продавачките што им е најтазе и кога сабајле отвораат.

Како доказ за пензионерскиот статус ќе биде доволно да се искаже мислење дека ќе се расипе времето бидејќи вртат колената или да се даде некој друг лесен пензионерски пасворд.

Дознаваме дека градот ја разгледува и можноста во останатите денови, барем дел од производите од Сити Мол да бидат ставени на позитивна листа како и предлог закон цените да мора да бидат означени со поголем фонт.

Здружението на пензионерите го поздрави овој потег на град Скопје напоменувајќи дека надлежните треба да посветат особено внимание во Сити мол да не дојде до појава на промаја, која, како што е познато, е причина број 1 за насекираност кај возрасните лица.

На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2012 во 12:09
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Сме се собрале Рамче, еве како што гледаш, соберинела на сите твои роми пред твојата дупка. Не памтиш ти Рамче, кога беше жив, беше бре сила, беше ауторитет за нас ромите.Ма ти Рамче беше паша кај нас у Шутка – најлав беше од сите. Ти текнуе ли бе Рамче кога правевме тепачка ја со Реџо, Реџо со Нусрет, Нусрет со Рамбо, а Рамбо со Ранду и после ти си доваѓал и си терал се у пичку материну.

Ооооо Рамче, ти беше херој, само ти смееше да прднеш пред оној џандарон Лале без страв. Ти беше прва виолина у наша циганска капела, свиреше бре Рамче како Штрафус, у уста да те е**м!

Ех друже Рамче, ти беше јуначинела на виолина. А бре цигани, памтите ли како свиреше Рамче, да му е**м ја мајката циганска… Па кога ќе фатеше она високо Це, па кога ќе ја засфиреше Ќељан Даде, па цела публика му пее со него…
Леле, курафте била судбинава бе Рамче, еве те гледам бре лежиш ко труп на тоа мртовечкото, ма ми се иде и ја да идам у пичку матер.
Доста е бре Рамче, од жал ќе ми го напукне срце, пизда ли ти матер што мораше да умреш така млад и зелен. Отиде ти на оној другиот свет, жими кур што ќе се вратиш на овој. Нека ти е лесна ромска земја.

Ајде Рамче, да си жив и здрав!

газење од смеење

Кон врв
камелеон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
девојката со точакот

Регистриран: 12.Април.2012
Поени: 587
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај камелеон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2012 во 12:32
Koga i se rodil vnuk, svekrvata go gleda i priogja na snaata i vika :
-Nesakam da bidam nepristojna,no maliot voopshto nelichi na mojot sin.
Snaata go kreva fustanot i vika:
-Jas isto nesakam da bidam nepristojna no ova ovde e pi-ka a ne fotokopir.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2012 во 22:35

....и ти можеш да будеш моја!газење од смеење

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2012 во 00:37
Друже, слушна ли дека на Перо жена му, Перса умрела од радијација?
Како од радијација? Ја уби Перо со радијатор голема насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2012 во 01:10
Продавачка на пазар вика: Јаболки од Чернобил, јаболки од Чернобил!
И се приближива еден човек и и вика: – Добро бе жено дали си ти нормална? Зошто викаш дека се јаболките од Чернобил? Кој ќе ти ги купи овие јаболки?
- Ааа, купују, купују, некој за зетот, некој за жената, Хрватите за Словенците, … Купују, купују ..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2012 во 01:20
На час. Учителката ги проверува домашните:
- Петар, зошто немаш домашно?
- Вчера си ја повредив раката.
- Седи, единица. А ти Марике?
- Дедо ми се разболе.
- Седи, единица.
- А ти Tрпе?
- Вчера брат ми се врати од затвор.
- Се обидуваш да ме уплашиш, а? Седи двојка.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 217218219220221 277>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.