|
ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности |
Внеси реплика | страница <1 127128129130131 173> |
Автор | ||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ajde ajde
pak trebashe da ve vadam od zabluda |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене ми е интересно како никој не коментира за извештајот на Рикер до Белата Куќа каде што дава анализа на Бранко Црвенковски, која скоро 100% се совпаѓа со нaшите коментари за нeго и повикувањата да се повлече еднаш од СДСМ за да може оваа партија и овој народ да заплови во посигурни и помирни води:
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe BRANKO e kriv sto 2002 ne gi zatvori site VMROovci .....A Branko , Branko
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе немој така....да не е тој Бранко за што ќе јадеа трици вмровците по цели денови...и така за друго не ги бива...им треба реален непријател за да може да функционираат, инаку ќе си извадат очи меѓу себе... Туку ај тоа....ама кога ќе слушнам совет од вмровец дека колку добро би било за СДСМ Бранко да се тргне од челото на партијата, одма ме фаќа пролив...демек они горат од желба СДСМ да се оправи и да го сјебе ДПМНЕ од власт...абе иди бегај...
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хах...мора така да причаме бидејќи нема резон па више да се бориш со нерамноправен конкурент |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ни Рикер ни Бранко не ми се интересни.Првиот е последно свирало во нечија дипломатија а Бранко си го кажа своето... ....само се думам што има Бранко сега да се спомнува?Ако имало нешто против законито од негова страна алал им вера на доследниците на власт што за цели 8 години ништо не презедоа..така да,Бранко е историја сам за себе.Или,како ката во каратето..за ВМРО ДПМНЕ. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://press24.mk/story/zlatna-zora/pochina-makedonecot-koj-vchera-beshe-pretepan-vo-solun-od-pripadnici-na-zlatna-zor
Овие комшииве долу го претераа. Не ми се верува дека ова се случува. Не бев во тек со настаните последниве неколку дена, отварам весници да прочитам, што да видам. Шок, неверица. Ги листам ЕУ "демократските" весници ни збор за случајот. Од МК исто така молк од државните органи.
Изменето од Zeksi71 - 30.Септември.2012 во 07:13 |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.mkd.mk/63291/kultura/ova-ne-e-prvpat-bugarskata-elita-burno-da-reagira-na-nekoe-umetnichko-delo/
„Ова не е првпат бугарската елита бурно да реагира на некое уметничко дело“прво - jas не сум елита бе второ - не раегирам бурно бе и трето оти во загреб го забранивте Боб Дилан кога ви рече дека сте нацисти бе Dylan said: "If you’ve got a slave master or the [Klu Klux] Klan in your blood, blacks can sense that ... Just like Jews can sense Nazi blood and the Serbs can sense Croatian blood". Па ако забранувате Дилан ние забрануваме dark O и тоа е Изменето од d4 b3 - 30.Септември.2012 во 12:34 |
||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фали нешто во изјавата на Дилан. И како што Македонец може да намириса бугаризиран.
|
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мда се што се пишува во МК треба да биде внимателно поверено пред да се коментира |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се случуваат грешки. Па и манипулации. И да е ова манипулација (како што се пишува),и да не е, грозно е од повеќе аспекти. Во БГ како е? Точно е се' што се пишува? Изменето од Анастеа - 30.Септември.2012 во 14:59 |
||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се разбира дека не е ама има cnn.com, bbc.com.uk и vecer.com.mk и ги чи читам да видам како и другите ги гледат работите Изменето од d4 b3 - 30.Септември.2012 во 17:49 |
||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=2DE30C6B83ADBF41B2D7FCA1EF90DE5F
Најпрвин, ценам дека денес односите помеѓу официјална Софија и официјално Скопје се на најниско можно ниво. Зошто е така? Одговорот секако не е едноставен. За мене лично е несфатливо како не успеавме да изградиме пријателски односи со Бугарија, посебно по нејзиниот прием во НАТО и во ЕУ, и да ја направиме да биде наш најголем сојузник и поддржувач на патот на евро-атлантските интеграции. Уште понесфатливо ми е како успеа владејачката ВМРО-ДПМНЕ, која влезе во седмата година од своето владеење, да дозволи ова да се случи! Зошто е така? како не успевте? како успеа да дозволи ова да се случи? успеа? - демек немерно? Изменето од d4 b3 - 30.Септември.2012 во 17:58 |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Жени во македонско – грчки проект: бизнисот не ги ферма политичарите!150 жени од Лерин, Пела, Ресен, Битола, Демир Хисар и Крушево заедно ќе прават стратегија како да ја извојуваат битката со невработеноста. Гркинки и Македонки на иста маса неоптоварени со политичкото бреме ниту со спорот за името ќе даваат идеи, консултации, ќе подучуваат свои сограѓанки како да направат добар бизнис и како да бидат успешни на тоа поле.
|
||
Внеси реплика | страница <1 127128129130131 173> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |