|
Посвојување деца од хомосексуалци во брак |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 53> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ако де и јас морав Ајде голема работа примерот... Има многу други работи не е тампонот во прашање Не живееме во камена доба ама едно е да гледаш на youtube а друго е да ти покажат практично... Имам колешка што цел живот живее со татко и затоа што мајка и починала кога имала 2-3 годинки..и таа ти е исто како машко И ми вика, не знам да пуштам машина за перење, не знам да готвам, не знам да пеглам, не знам да чистам по дома..немаше кој да ме научи. Ама дај и да поправи некоја кола ете ја прва ќе истрча
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како ekszi88 ќе му објасниш на твоето посвоено мало дете...
машко... женско... или трансродово... дека тоа што со твојата партерка разменувате нежности пред него... ај да речеме се бакнувате... или можеби се фаќате за цицки... е нормално или ненормално... а нели ова психолозите викаат дека личноста на децата се формира до 6-та година... или се лажам... П.С. Како ќе му ја објасниш машката приказна... маж рекол - маж одрекол... Изменето од којсумјас - 02.Септември.2012 во 11:23 |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А како ќе му објаснат што е тоа секс
И дека уствари треба да биде со спротивен пол (под услов и тоа да не е геј) и дека не треба да трчка по мажи син им
|
|
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene nikoj od doma ne mi objasni - shto e toa seks - ama se desi nekako da naucham sepak!...
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
A sto ima jas slikovito da mu objasnuvam sto se pravi vo krevet? Sto ima da se lapam pred svoeto dete ili da pravam drugi raboti? Tie raboti sto se neophodni da mu bidat objasneti ke mu bidat, ama da navleguvam vo detali ili da mu se mesam vo negovata seksualna priroda ne.. vo smisla da ja menuvam. Jas ne se sekavam deka mene moite me sednale i mi objasnuvale kako se seksa.. ajde te bre luge.. Inaku Santi.. za tamponot.. pa ne e samo youtube, postojat i mnogu drugi nacini kako da se doznaat nekoi raboti.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си слушнала за кинески пар што биле на доктор... барале совет и причина зошто невестата кинеска не останува трудна... докторчето на крај утврдило дека... кинизот на кинескињата и го бутал... во пупак... |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam, deka nemozhe da zgreshi - toa e tak NORMALNO!!!
A za kinezot... da ne trebalo na ohen lekar da odi???
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како ќе му објасниш на твоето машко дете... дека кога прв пат ќе сврши во сон... тоа е нормална работа... а викаш ќе ти каже дали сонувал машко или женско...? А како ќе му објасниш колку треба да му е голем... и дали му е голем или мал... мислиш дека ќе му биде пријатно да разговара со мајките свои две за тоа...? или ќе му кажеш дека на интернет има се...? |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Досега Екши не оговори на ниедно прашање со конкретен одговор .Само се смешка . Идеален доказ дека хомусексуалците не треба да имат допир до деца ни под точка разни .
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде за тампонот се фати сеа
А кој ве учел тогаш за контрацепција ај?
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A koj se tvoite kriteriumi za konkreten odgovor?
|
|
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја како да не е нормално... јас и сега понекогаш го промашувам вистинското место... а не па тогаш... |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кажи ми како ќе си го воспитуваш детето ако недај Боже ти дозволат да си посвоиш ? Ќе му уклучиш Гугле и само да се образова ,нели ?
|
|
Внеси реплика | страница <1 2829303132 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |