![]() |
|
A1 Teлевизија најгледана? Зошто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 41> |
Автор | |
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nemoj da mislis deka nema
![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
BeStSeLeR ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 317 |
A1 se najdobra televizija u mk oti imaat najmnogu pari za interesni filmcinja i ne gi povtaraat kako nekoi dr televizii
|
|
![]() |
|
![]() |
|
VoNi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
najdobra e od site bidejki ima najdobri filmcinja,najdobri serii.........ednostavno se e najdobro kaj niv!
![]() |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
A1 treba da si gi sredi reklamite, pred i po filmot ili serijata neka si davaat i podolgi blokovi reklami, a ne u sred film po 10 pati dolgi reklami. U sred film se davaat kratki blic reklami. Vaka, zaboravam sto sum gledala.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
m-free ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 243 |
A KOJ KAZA DEKA E NAJGLEDANA A ?
ramkovski ??? ....mozebi na vesti ![]() |
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
|
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
stozna, mene A1 mi se dopaga, zatoa sto pred se mi se najorginalni, davaat dobri emisii, vestite im se sekogas najrealni, doduse zabeguvaat nekogas so spanski serii, ali nema veze...
![]() |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
Lunatic ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Велија: Ќе ја искорнам корупцијата од здравството.... |
|
Always Be Happy But Never Satisfied!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Ao,.......what a shame!!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
КОЈА А1 БЕ ПА ДАЛИ СЕУШТЕ ЌЕ СЕ ЗАЛАЖУВАМЕ ДЕКА ИМАМЕ ДОМАШНА ТВ-КУЌА КОЈА ЗНАЕ ШТО Е И ЗОШТО Е РЕГИСТРИРАНА?
ДО КОГА САМО САПУНИЦИ И ПРЕВЗЕМЕНИ ДОКУМЕНТАРЦИ ОД СЕВЕРНИТЕ СОСЕДНИ ТВ КУЌИ? КОГА ЌЕ ВИДИМЕ ЕДНА ДОМАШНА И УСПЕШНО НАПРАВЕНА ТВ-ПРОГРАМА? ЗА ЖАЛ И НА ПРЕЗЕНТИРАЊЕТО НА А1-ВЕСТИТЕ НЕКОЈ СЕ ВИЛИЧИ И ГО ИЗОБЛИЧУВА МАЈЧИНИОТ ЈАЗИК, НЕ КАЖУВАМ КОЈ АМА СИТЕ ЈА ЗНАЕТЕ. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
А1 не е никаква телевизиска куќа...Немаат ни една сопствена содржина и повеќе личат на институција што се бави со фотокопирање(а,и тоа не го прават доволно добро!) Ми се лоши кога ја гледам Сузе...Колку е само типката нафурана дека е македонска верзија на Опра...А и како да сфатиш сериозно некој што си ја крстил емисијата Сузе...Hello!...Уште си дозволува да коментира теми како педофилија,наркоманија...
![]() ![]() И да скратам...Се на се...A1 sucks! Изменето од kandid - 15.Септември.2006 во 01:58 |
|
![]() |
|
vesni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
Кога ке ја видам онаа Билјана Секуловска мењам канал толку ми е страшна мислам дека ке ми излезе од екран кога ја врти главана онака чудно... |
|
![]() |
|
Ma ona im e najmal problem...Ima posrasni stvari i od na na A1
![]() |
|
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
lele onaa grdana ednas gledav a1 i mi ostana vo kosmarite:))))))))) na sekuloska mislam
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |