|
Проблеми и прашања |
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....нема такви овде!...ние си возиме 101 и југо..од црвените!
можеби некој од иностранство ќе ти пише.... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A8 2.5 TDI V6 e potpolno istiot motor so BMW 525 TDS, so toa sto malku poveke trosi od BMW odnosno gradska znae da potrosi i nesto nad 10 l.
Mercedes 300 TDI e odlicna masina, odlicno se vklopuva vo karoserijata na E klasata, a dodeka 320 CDI mislam deka e duri i premnogu za taa karoserija. Potrosuvackata ke odi mnogu nagore, duri i nad 15 l vo grad. BMW 730 e dokazan model odlicen motor, skladno povrzan so karoserijata i tezinata na celiot avtomobil. Audi 3.3 TDI nemam videno seuste, da ne mislis na 3.0 TDI. Ako e 3.0 TDI toa e istiot motor od BMW 730 Kako i da e. Ocekuvaj visoka potrosuvacka na gorivo i mnogu skapa registracija. |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me interesira dali se dobri novite vozila lifan motor uvoznik e abc brother skopje kineski se vozilata,dali nekoj znaj za ovie vozila i mislenje za niv.
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Seto toa e iskopirana tehnologija, so relativen kvalitet, no kako sto vikaat, kolku pari tolku muzika...
Dokazani kineski proizvoditeli na avtomobili vo svetot se Geely i FAW, proizvoditeli so tradicija, istorija i kvalitet, kompanii koi imaat svoi razvojni centri, koi celosno gi razvivaat i usovrsuvaat vozilata, a dodeka LIFAN seuste se vodi kako proizvoditel koi vrsi samo sklop na delovi i gi vadi kako gotov proizvod so ime.... Mala cena, i ne treba da se ocekuva od niv nisto specijalno... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
fotoja
Нов член Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto mislite za:
Focus Trend 1.4i 5-врати 1.4Duratec 59KW/80KS Од 10,990 € ili Astra Classic III 5 vrati 1.4 (66 kw / 90 ks) MT5 0TC48GBS1 Од 11,320 € |
|
Znaes kolkava e kaznata za pojasot, me prasa... : )))
|
|
CarpathianLord
Нов член Регистриран: 15.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изгледот на Астрата е незаменлив. Нема што да се споредува... |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam Citroen Xsara.....I imam eden problem ...
Sakam da mi pomogne nekoj da go resime zaedno... Problemot e sto Xsarata prvo pali pa posle vergla.. Pomos..... |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...федерот на електро-магнетот или полугата има.."луфта". ништо страшно. сега дај едно пиво... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
birach
Нов член Регистриран: 06.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се извинувам, но може некој да ми каже каде може да се најдат штопови ( Стакленца) за Киа Ретона џип 4Х4 .. На дедо му ги имаат искршено некој па затоа ми треба .. Ако знае некој
|
|
surkov666
Нов член Регистриран: 08.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam edno prasanje za peugeot 207 1.4hdi- normalno vergla, ne pali, na butkanje odma pali, neubava rabota na motorot, i posle 5 minuti od rabotenje gasi i nepali dodeka ne izladi motorot?
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Компјутерот е не е до моторот... шибај на овластен сервис... тука нема многу мајсторишење...
|
|
|
|
birach
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Итно ми треба некој што знае каде можам да набавам стоп светла за киа ретона ..
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сум го сретнал тој модел до сега... пробај во Киа Моторс Македонија, можеби тие можат преку систем да ти набават.. Ако не сурф на нет па види по околниве земји кој шитка половни или нови... у секој случај на амерички сајтови гарант ќе најдеш ако е за амерички пазар направена... само кредит кард пајмент ќе мораш или вестерн унион...
|
|
|
|
birach
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам. Редок е овој модел во Македонија. Го има само 1 и тоа од дедо. Е сеа некој ТАЛИБАНЦИ му ги имаат искршено па нигде неможеме да најдеме. Затоа прашав дали некој знае. Сепак фала на помошта :)
Изменето од birach - 10.Август.2012 во 14:42 |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |