|
Олдтајмери (автомобили некогаш и денес) |
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сме заборавиле да ја внесеме легендата VW Minibus
а и неговиот симпатичен следбеник |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Atanasovski
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми трема помош кажете кај да најдам задни спирали за opel kadett 1.1 b 1972 ? Извинете ако постов не е на право место. Поздрав Изменето од Atanasovski - 09.Јануари.2012 во 16:46 |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На право место е постов. Таков кадет во делови мислам дека моментално нема на пазарот, ама на кадет Ц се исти шпиралите. Треба да одговаараат и од старите Аскони и од Манта.
Ваков е трепот назад? Овај е од Ц , со 2 балансштангли и телескопи + федери. Ако е и на твојата ваков - лесно ќе најдиш делови |
|
Sataniskov
Нов член Регистриран: 15.Јуни.2012 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Застава 1300.. the best!!!
|
|
Sataniskov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има еден исти таков Кадет во Кочани. Мислам само дека е со две врати, и е црвен. Како нов е! :)
|
|
Sataniskov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://fotografija.com.mk/image/pC2
Еве ви го бре мојот тристач! :) 1975, се возе секој ден.. префарбуван е и тие работи, али е одржуван и многу иде! http://www.youtube.com/watch?v=3IglcHMPRWo&list=UUFfdgU1lnn8PUimxYTQeSYQ&index=8&feature=plcp Еве го и клипчето! :) |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас имав желба мојот 1300 да го правам како „МИЛИЦИЈА“...
закон количе, ама многу крута, тешка и многу троши... до ден денес чувам лајсни и патосници фабрички... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фиат од 1928-ма година. Си го вози еден дедо и мака си нема. |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,beshe toa nekogash ,,nema veke vakvi ,,,, Изменето од pajser - 29.Јули.2012 во 20:45 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има кај нас вакви?
|
|
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima ,,,ima ,,,zabegan ,, tuku kade e slikata na 12 -skata,,,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За кај нас не знам, вакво не сум видела, може и да има. Ова фиатката е во Швајцарија. |
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пежо 204, фрнсцуски шсрм и економичност (за свое време)... еден од професорите кај мене на факултет има вакво и му завидувам
|
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |