|
Како се чувствувате денес среќни-тажни |
Внеси реплика | страница <1 125126127128129 153> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па од сега само одлично ќе се чуствувам.....шо ги трклам сите
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу подобро од вчера, фала на прашање
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со предчуство
|
|
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
среќна-тажна+спакувана |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВАКВА :
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Досега многу убаво-на кафе муабет со двајца драгi соговорници. Сега одам во реалноста на +40 и 9 UV
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро сум знаела |
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
некако хмм разочарувачки-тажно
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srekna i malku tazna
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одлично
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
paton
Сениор Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу несреќно...............
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nesto loso mi e , mi se povraka
Namesto da bidam srekna sto sum vo Sao Paulo (Brazil) , nekako vremeto tuka me pravi depresivna , i ladno mi e , vo sekoj moment moze dozd da zavrne i so korist od toa sto sum tuka ? Ke treba da odsedam vo hotelot celo vreme
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Измешани чувства денес
Сабајлево се вратив од Загреб, аххххх хрвати ве обожаваааааааааааааааам многу Кога стигнавме на аеродромот само што ги поздравив по нашки одма се осети таа балканска топлина , очите ми беа насолзени , во ниедна друга држава не се осеќав „како дома„ како што беше на вчерашниот лет до Загреб и назад Штета што не летаме за Скопје , можеби ке ми дадеа лет и за дома, ама вака ми останува само Загреб. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 125126127128129 153> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |