![]() |
|
ФЕНИКС |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4445464748 103> |
Автор | |
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Oh my
![]() ![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Ова само за моето мило..за именденот...никој да не допрел
![]() ![]() А за другите... ![]() ![]() За пиење нема...Санти испи се..со моја помош ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
ti po blagoto ja po solenoto.. ako saka nekoj... eve, ushte se peche
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Благото уш од сабајле го мавнав...
него кај си ми сеа
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Мене ме бараш а
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
иии ама прашање а која друга би ![]() ![]() носи од ракијата на дедо сеа
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Море за мене да си донесам јас
![]() ![]() ![]() А од татко ми...за зетко ![]() ![]() Муци...да не сакаш и од салата што ја правев
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Зар на суво да ја пијам ракијата муце
![]() или ја чуваш за други ![]() не прашуј носи
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Абе...мислев .. да не ти ја изедат други...или па можеби со дедо да си седнете да каснете по малку
![]() ![]() И екстра сирење...како за мене..манијак ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
кој друг бе
![]() ![]() со дедо бе ... меракллиски онака
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4445464748 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |