|
5 причини за раскинување |
Внеси реплика | страница <1 111213 |
Автор | |
op12eh
Сениор Регистриран: 17.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пресуден и единствен услов е ако почне да не ми дава...или ми дава..ама не ми дава како што ми давала..........
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најверојатно кога ќе приметам дека не ме рецка многу многу, тачније не му е гајле баш многу за мене, ќе ставам крај и готово. За се друго можам да најдам решение и да избегнам раскинување, али коа нејќе -нејќе. Сеа што...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pet abe dovolna e samo edna i kraj
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пет се многу......
нема потреба да чекаме пет да се направат... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма не 5 грешки, туку 5 причини поради кои би се десило турбо раскинување
|
|
paton
Сениор Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поради овие причини дефинитивно раскинувам
да почне да ме сака да почне да ми дава да не ме праќа по бурек да не ме изневерува да почне да готви |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe vie normalni ste ., duri pet /5/ greshki ., nema shansa ....samo edna e dovolna., za nogiranje., pa makar bilo toa i prepechen kromid
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
цк...тоа не е причина за раскинување тоа е брак/врска од корист за да раскнеш врска треба да има издржана причина нешто што не се подобрува, променува ... или едноставно љубовта ја нема повеќе |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако сакам некого знам да преминам преку многу работи... ама ако се губи онаа нишка... џабе е човек и на глава да застане и да ми иде по ќефот. Сепак, не сакам гушење, не сакам манипулирање, не сакам уценувања...
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исто и јас |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Топ 10 причини поради кои мажите им раскинувале на жените„Не сум подготвен за врска“ – тоа е најчесто употребуваната реченица на мажите кога сакаат да стават крај на врската. Според ново истражување на Wot Went Wrong, при раскинување мажите најмногу го користат изговорот дека не се подготвени за обврзување. Втората причина поради која мажите им раскинуваат на своите партнерки е малата желба за секс, а третата причина е лошата хигиена. Од друга страна, најчест користен изговор на жените кога сакаат да им раскинат на мажите е „Постои друг“.
Меѓу најчестите реченици кои пак жените ги користат за да им раскинат на мажите се нашле и „Не правиш да се чувствувам привлечна“, „Не заработуваш доволно пари за стилот на живот што сакам да го имам“ и „Не чувствувам дека сум ти приоритет“. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле, леле |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | страница <1 111213 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |