IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Последно нешто што ме насмеа.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последно нешто што ме насмеа.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 205206207208209 277>
Автор
Порака
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2012 во 23:42

На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2012 во 23:44
Originally posted by Calipso Calipso напиша:

газење од смеење
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2012 во 09:08

Ова се прашања на тинејџери во некои списанија (хрватски се разбира) газење од смеење

Masturbiram jastukom… mogu li ostati u drugom stanju?

• Kupali smo se zajedno i on je svršio u vodu.. Mogu li ostati trudna?

• Gurnuo mi je prst dolje, da li sam još nevina?

• Sa dečkom sam stupila u intimne odnose prije godinu dana i stalno koristim pilulu.

Prije mjesec dana, na fakultetu sam upoznala momka s kojim sam također stupila u intimne odnose. Moje je pitanje da li moram uzimati još jednu pilulu, jednu za dečka, a drugu za kolegu sa faksa?

• Bok, imam pitanje za vas! Zanima me imali težina kakve veze s menstruacijom, svi me u školi zezaju radi moje debljine. Otkako sam dobila menstruaciju spolno se iživljavam na igračkama. Zašto? Da li sam normalna? POMOZITE!

• Bok! Imam 11 godina. U trećem mjesecu ove godine primjetila sam da kad stavim ruku na trbuh, osjetim neko kucanje oko pupka. Mislila sam da sam možda trudna. Užasno se bojim trudnoće! Nisam još nikad imala decka, a kamoli da sam spavala s njim, al mislim da sam trudna jer to kucanje osjetim točno oko pupka. Je li moguće da sam trudna ako sam se samozadovoljavala ili to uopće nema veze sa trudnoćom…

• Imam 12 godina i ljubila sam se dečkom. Poslije smo se "trljali " preko hlača… jel mogu ostat trudna?

• Imam 16 god, spavala sam nedavno s dečkom i čula sam da do 18 god himen ti ponovno naraste…. koliko mu vremena treba?

• Spavam s 2 dečka, da li ovaj prvi dok spavam s njim može skužiti da sam ga prevarila?

• Imam 13 god i pokazujem pičku dečkima u wc-u i jako mi je neugodno jer imam veliki crveni prišt tamo dole… kako da se riješim prišta?

• Može li ginekolog skužiti da mastrubiram…..?

• Hoće li moji roditelji skužiti da više nisam djevica….?

• Je li istina da masturbacija izaziva neplodnost…. ?

• Prijateljica mi je rekla da ako se istuširam nakon sexa neću ostati trudna…. jel to istina…?

• Više mi je tipova sa partya reklo da ako jedem bombone (ectasy) da ne mogu zatrudniti, pa sam dala da svšavaju u mene. Sada sam trudna - da li to znači da su lagali, ili nisam konzumirala dovoljno tableta?

• Zadovoljavala sam se olovkom i toliko sam se zanijela da sam je gurnula preduboko i malo sam krvarila? Da li je to bio moj prvi sex?

• Čula sam neke cure iz 8 razreda spominju riječ peting, pa me zanima šta je to i da li se može izliječiti. Hvala.

• Imam redovan seks sa dečkom bez kondoma. Primetila sam da mi rastu grudi, stomak mi se uvećao a menstruacija mi kasni četiri meseca. Da li to znači da sam možda trudna?

• Imam devojku, ali povremeno jednom prijatelju pušim ku**c. Da li sam homoseksualac?   Smile Smile Smile pobijedio

• Spavala sam s dečkovim bratom, da li se to smatra varanjem?

• Imam 13 godina, nikada se nisam poljubila s dečkom niti spavala s njime ali malo sam se udebljala, da li sam trudna?

• Ja i prijateljica smo se jučer s dva dečka mazile i ljubile na krevetu.. Danas cijeli dan imamo vjetrove! Jesmo li trudne?

• Samozadovoljavala sam se s Barbikom uslijed čega je Barbiki ispala glava i ostala "unutra"… Što da radim? Molim vas, ne šaljite me ginekologu…

• Imam 16 godina i imam dečka s kojim imam intimne odnose. Muči me što on voli da mi gura grlić boce tamo dolje. Moje pitanje je da li mi je dečko alkoholičar.

• Uvijek kad se tuširam okrenem tuš prema sebi i to mi jako paše, da li sam normalna?

Odgovor: A kak bi se drugacije mogla tuširati?

• Primijetila sam da na reklamama za uloške uvijek bude neka plava tekućina, a meni curi crveno.. Jesam li normalna?
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2012 во 15:38
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2012 во 16:38
Фудбалскиот состав на Македонија:
Голман – даб,
Одбрана – бука, бор, врба, габер,
Среден ред – јасика, топола, елка, багрем,
Напад – бреза и јоргован.
Резерви – смрека, зеленика, јасен, боболка.
Тренер – ЌУТУК.

Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2012 во 00:35
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2012 во 17:07
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2012 во 15:11

http://on.net.mk/video/razno/aman-lambe-ne-skokaj

газење од смеењегазење од смеење....не да ми се смешни ваквите работи...се пукам од смеа.газење од смеење

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2012 во 06:05
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2012 во 10:11
голема насмевка

Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2012 во 17:20

"Драги, готово е!"

"Драги, меѓу нас е готово". Така гласи стандардната реченица, додека таа стои на врата, решена да замине кај друг. Каква е неговата реакција? Зависи.

< title="Twitter Tweet " style="width: 110px; height: 20px;" ="twitter-share- twitter-count-horizontal" ="http://plat.twitter.com/widgets/tweet_.1337330192.#_=1338906569364&count=horizontal&id=twitter-widget-0&lang=en&original_referer=http%3A%2F%2Foff.net.mk%2Fzezalici%2Fmeshano%2Fdragi-gotovo-e&related=offnetmk%2Coffsidemk&size=m&text=%22%D0%94%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B8%2C%20%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BE%20%D0%B5%21%22%20%7C%20Off&=http%3A%2F%2Foff.net.mk%2Fzezalici%2Fmeshano%2Fdragi-gotovo-e" allowtransparency="true" border="0" scrolling="no">
  • Instapaper
  • верзија за печатење
  • испрати на пријател

Атеист: Не ми се верува.

Будист: Само ти да си среќна.

Католик: Јас сум крив.

Евреин: Ќе ти вратам.

Муслиман: Една повеќе или помалку...

Меланхолик: Ќе се убијам!

Колерик: Ќе те убијам!

Апатичар: Добро.

Песимист: Знаев!

Оптимист: Земи клуч за секој случај.

Реалист: Тоа е мој куфер!

Наивен: Кога се враќаш?

Скептик: Сигурна си?

Филозоф: Зошто баш денес?

Адвокат: Тоа ќе кошта.

Банкар: Тоа ќе ме кошта.

Јапи: Колкава му е платата?

Либерал: Конечно слободен!

Зелен: Оди со точак.

Политичар: Со кого ќе коалицираш?

Готвач: Ми го збибери.

Полицаец: Застани, ќе пукам.

Математичар: Лошо си се пресметала.

Педофил: Мала си сама да си одиш.

Поет: Готово-мотово?

Физичар: Закон си.

Новинар: Шокантно! Скандалозно!

Твитерџија: Ретвитни ме понекогаш.

Пекар: Враќај се, не јади бурек.

Грк: Може и мене да ме издржува?

Љубе лигавиот: Да ви се плукнам и на двајцата.

Амди Бајрам: Само да не е белец.

Венко: Само да не е атеист.

Аеродромец: Само да не е од Центар.

Центарец: Марш бре сељанко.

Кон врв
d4 b3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

не можам да си дозволам неактуеленпотпис

Регистриран: 19.Јуни.2010
Поени: 4384
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај d4 b3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2012 во 18:29
убу го нема
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2012 во 12:15
смеење

Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2012 во 13:10

размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 205206207208209 277>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.