|
Демони ...!!! |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neli smrtta noseshe mir i spokoj? Neka ljubovta pochiva vo mir. |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...tebe ochigledno moite zborovi ne ti davaat mir i spokoj...
smrtta da...ama na mislata... ama ti ne mozhesh da znaesh jas shto mislam, neli...- ta nesi mojot profesor hahahaha |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
angeli i demoni... seto toa e proekcija na nasiot um... da ne sme nie lugeto so nasata fantazija tie 'sustestva' ne bi postoele
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За егзорцизмот кај нас – интервју со отец Партениј
Освен оваа агресивна демоноопседнатост, постои и еден друг вид на прикриена демоноопседнатост, кога опседнатиот се прикажува за света личност, знае детали од минатото на лицата со кои комуницира, а во одредени случаи ја претскажува и иднината. Иако овие немаат така агресивни испади, видливи за другите, сепак и тие не помалку се имачувани од демоните. Изменето од Messenger - 05.Февруари.2016 во 03:33 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Суада
Сениор Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас лично имам искуство, бев присутна во тој момент кога во селово на едно девојче еден дечко и вршеше егзорцизам, кога почнал тој дечкото да и кажува нешто, оваа го бутнала и почнала да се удира самата од ѕидот, послем тоа излегов надвор и слушав како таа урла внатре и крши све. Девојчето ден денеска не е излечено и си живее така со нив внатре и тие ја водат... Почнала да си збори со нив и така.
|
|
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |