|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 48> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе, тажен, му се жали на комшијата:
- Ме напушти Трпана… Ми рече дека сум она без кое цвеќињата не можат да живеат, подоцна сфатив дека сум ѓубре |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе и Трпана одат на состанок и Трпана му вика на Трпе:
- Трпе, што ти се допаѓа најмногу кај мене, моето секси тело и преубавата фаца? Трпе ја гледа од глава до пети и и вика: - Твојот смисол за хумор. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си бил малиот Трпе и наставничката го прашува пред целиот клас:
- Трпе, што работи твојот татко? - Мојот татко работи во стриптиз клуб за чичковци, па понекогаш е и приморен да се проституира со истите, но сепак… тоа е тоа и мора да заработи некој денар… Шокирана од оваа вест, наставничката му вели да остане после часот да поразговараат. - Трпе, навистина ли татко ти го работи ова? – Зачудено прашува наставничката. На тоа Трпе одговара: - Не наставничке, само срам ми беше пред цел клас да кажам дека игра фудбал за репрезентација. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе се дере на синот:
- Сине гори куќата, брзо искачај! - Чекај да објавам на статус на фејсбук! - Ок, тагни ме! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
у се јавуваат на Трпе од основното училиште на телефон:
- Господине, син ви кажува многу лаги. - Епа, кажете му дека е многу добар зошто јас немам деца. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителката му вика на Трпе:
- Кажи на англиски: “Мачката падна во вода и се удави”. Трпе: - Mjau bum in the water glugluglu no more mjau mjau”. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......trpe i trpana vo krevet i trpe ja zakacha
trpana ----- nemoj trpe utre sabajle ke odam na ginekolog ..| nema smisla sega ostaj me aj....
trpe------- molchi nekoja minuta ....pa vika :
.....trpano....a neli na stomatolog ne si utre
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Куќната помошничка барала покачување на платата. Трпана се налутила и ја прашала:
- Добро, кажи ми причина зошто мислиш дека заслужуваш покачување? - Не е една, него три причини. - Добро, слушам. - Прво, барам покачување затоа што подобро пеглам од вас. - Кој вика тоа? - Па, вашиот маж, Трпе. - Добро, друга причина. - Подобро готвам од вас! - Немој да ми кажеш дека Трпе го кажал ова? - Токму така. - Добро, а која е третата причина? - Трета причина е што сум подобра љубовница од вас! Трпана зацрвенета и вика: - Немој да ми кажеш дека повторно ова го кажал Трпе?! - Не госпоѓо, ова го вика вашиот градинар. На ова Трпана враќа: - Колку сакаш да ти се покачи платата? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе го прашува татко му:
- Тато, тато, стварно ли е тивок Тихиот Океан? - Сине, можеш ли да поставиш поглупо прашање? - Можам тато! Кога умре Мртвото море? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе и Трпана јако се караат и Трпана му се дере:
- Кажи уште еден збор и одма се враќам кај мајка ми! - Такси! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпана оди на ветеринар и докторот и вика:
- Госпоѓо, грешка сте, јас сум ветеринар, лекувам животни… Вие треба да одите во државна болница. - Сум погрешила!? Кога се будам наутро изгледам како раскубана кокошка, на пат до работа висам како мајмун по автобусите, во фирмата работам како магаре, мажот навечер ми вели: “дојди, маче” а наутро “станувај, краво”… И вие велите дека јас сум погрешила?! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На брегот од Охридското езеро уметник црта пејсаж. Крај него се приближуваат Трпе и син му и застануваат зад неговиот грб. Откако извесно време ја набљудуваат работата на уметникот, Трпе поучно му вели на синчето:
- Гледаш ли сине, како се мачат луѓето кои немаат фотоапарат… |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе се враќа од годишен одмор. Колегите го прашуваат:
- Трпе, како си помина на одмор? - Исто како во војната – одговара Трпе. - Е како тоа? – прашуваат колегите - Епа така. Јас бев во шумата, а Германците во хотелите |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му се жали Трпана на докторот:
- Што да правам докторе, мажот ми не ме задоволува. - Фати си швалер! - Имам бе, швалер. - Фати си уште еден. - Ама имам уште еден. - Лелеее, па ти нимфоманка си била… - Е тоа напишете го во книшкава докторе, а не маж ми ороспија да ме вика. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница <1 4041424344 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |