|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 48> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
muz ti..Trpe se vika?!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а јас па Трпана ли сум? |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne...Trpeica si ti!
ama kako i da e,..ti go prodal receptot chovekot. ...a , kolku zemal?
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е колку да земе? една вреќа цемент |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a kolku sakash pa ti,...dve?...tolku ti vredel receptot!
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе се враќа од двегодишна служба во армијата. Трпана веднаш го легнува на спалната, но тој ја запира со решителен глас:
- Да излеземе да се прошетаме малку! Излегуваат на ливадата: - Го гледаш ли тоа прекрасно небо? – прашува Трпе. - Го гледам. – одговара Трпана. - Ги гледаш ли тие прекрасни борови? - Ги гледам, ајде побрзо да одиме дома… - Ги гледаш ли овие убави дабови? - Добро ги гледам, и? - Епа гледај ги внимателно и запомни ги, зошто наредните три месеци ќе го гледаш само таванот! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе седи на час во училиште. Наставникот ги прашува децата што е тоа што им мириса убаво. Децата одговараат: ружи, парфем, слатки шумата, слаткото на баба... Наставникот вели: Така е деца и се врти кон малиот Трпе, па го прашува. „Што ти мириса тебе убаво Tрпе?“ Наставникот се налутил и нервозно го избркал Трпе од час со порака наредниот ден да дојде на разговор со татко му. Малиот Трпе му одговорил: „Тато ми рече на кој не му мириса пи*ка убаво, тој е пе*ер, а он не разговара со пе*ери.“ |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе оди кај Трпана и и вели:
- Мамо мамо, тато се заканува дека ќе се фрли од терасата!! Трпана смирено му одговара: - Оди сине и кажи му на тато да не се занесува. Мама му наби рогови, а не крила! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Касно после полноќ, ѕвони телефонот, а Трпе и вика на Трпана:
- Јави се, ако е за мене, кажи не е тука! Трпана се јавува на телефонот: - Ало, да дома е! Трпе нервозно и вика: - Глупачо ти реков да не кажуваш дека сум дома! А Трпана му враќа: - За мене беше. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бик го брка Трпе околу куќа. Трпана од прозор го гледа и му вика:
- Не трчај Трпе, ќе добиеш инфаркт! - Ма подобро инфаркт, отколку теле. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе и прави муабет на Трпана:
- Што правиш во слободно време? - Во слободно време сум згодна! - Гледам дека немаш баш многу слободно време. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе имал жена – русокоса. Една вечер се вратил од работа покасно и влегува во спалната и што да види, на креветот лежи еден гол човек, а жена му нигде ја нема. Почнал да ја бара и ја нашол во шкафот гола и вика:
- Добро бре жено, сто пати ти кажав дека тој треба да се крие, не ти! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе видно нервозен влага во кафана со пушка и се дере:
- Кој имал секс со жена ми!? А од страна некој му дофрлил: - Ма немаш доволно куршуми. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
рпе и Трпана се шетаат во центарот на градот и проаѓаат покрај еден ресторан.
- Ау Трпе, колку убаво мириса овде. А Трпе џентлменски и враќа: - Сакаш да пројдеме уште еднаш? |
|
Внеси реплика | страница <1 3940414243 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |