![]() |
|
Се прашувам ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7071727374 261> |
Автор | |
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Добро бе, а што се извади толку од памет?
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
goran-twin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 385 |
Не е за чудење ако тоа го каже женско?
А добро,сакаш да кажеш конзервативен сум ![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Не бе не си.. пиххх, таман работа
![]() И зашто да е за чудење сето тоа? Да се симнеше ванземаљец ај пак ќе те сфатев... ама дека сакам женски а сум женско.. хммм што е тука толку чудно? Прв пат да не се среќаваш со ваква појава?
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
goran-twin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 385 |
Не,на мене воопшто не ми е чудно и непознато.
Само од непознатото се чудат и плашат луѓе. А кој навистина се чуди? Јас на тебе ти се чудам? Или ти на мене се чудиш што искоментирав? сп....Јас кој треба да ти одговорам или ти која прашуваш? Изменето од goran-twin - 24.Мај.2012 во 12:15 |
|
![]() |
|
Најгоре твојот коментар е или полн со воодушевување или со чудење, не можам баш да проценам точно
![]() А на народот што друго му преостанува освен да се чуди? Тие и така немаат свој живот, но зарем тоа треба да ме спречи да го живеам мојот? Се прашувам - фино е и човек да се чуди, па да е љубопитен, така и ќе научи нешто плус, ама што прават оние кои се чудат и се ограничуваат со таа пуста критика, колку ли отров има во нивната душа? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ти вообичаено никогаш не проценуваш точно..... оние кои размислуваат различно од тебе не се за чудење и не ги сметај вонземјани ![]() ![]() |
|
![]() |
|
хмм.. вообичаено или никогаш?
![]() ондак објасни ми што беше значењето на ова сп... и девојка имаш
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
LGBT ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 114 |
СП.
Зошто се мразам? |
|
![]() |
|
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Се прашувам до кога вака времево?
![]() |
|
I just wanna feel real love.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
како да си го испланирам летово ![]() |
|
![]() |
|
сп... зошто си го направи.. тоа?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Пубертет синко, пубертет... ![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
сп. знаеше ли дека ќе ми недостига?
помисли ли на мене во тој миг? и со колку омраза? колку јас бев поттик во нејзината глава за тоа? секогаш ќе ми фалиш гомно едно!
|
|
|
|
![]() |
|
Anita1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
sp ..shto da prasham
![]() |
|
jas sum jas....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7071727374 261> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |