IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Патувања...
  Активни теми Активни теми RSS - Кога сте патувале последен пат и каде?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кога сте патувале последен пат и каде?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3839404142 52>
Автор
Порака
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Статус: Офлајн
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2011 во 08:53
Skopje --Sofija ..edno tri cetri pati mesecov
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2011 во 12:15
Originally posted by Messenger Messenger напиша:

Krstosuvanje po Karibite i vo Makedonija.
blago na nego !да
...na karibite ,vika?изненадување....a, najverojatno e najobichen chovek tamu,......a, dali nekoj obichen od makedonija ,...moze da krstosuva  po karibite?збунетост

..a,jas , kutriot,тага....do bednata grcija ,...i ,sakam pak da trknam do tamu , ama ,..se plasham da ne mi ja ,...grafitiraat kolata.голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2011 во 16:15
Златибор љубов

нареден пат кога ќе го посетам мора да биде во зимаголема%20насмевка

»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2011 во 18:57
Њујорк, Бостон, Вашингтон и Филаделфија.

Па сега (за време на протестите) Воден, Солун, Атина..бев и до Тетово меѓувремено .. ако се брои тоа

Заборавив...малку низ Џерси .. скоро секаде ... дури до долу ... до Wildwood ... и Hamptons x2

Изменето од BellaGrandma - 06.Ноември.2011 во 19:05
Кон врв
Pavlito®© Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2011
Поени: 0
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pavlito®© Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2011 во 14:30
FONT=Arial xxxBidejki ova mi e prviot post na forumov sakam da bidam kratok iako ne sum :) da se nadovrzam na temava kako golem ljubitel na setanje i ogromen avanturist bev vo Spania vo Tenerife i zdobiv so edno novo iskustvo :D
Кон врв
Alex1970 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Октомври.2011
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alex1970 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2011 во 09:05
Malezijaaaaaaaa
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2012 во 11:49
За први и втори мај бев во Анкара ( Турција ) 
Кон врв
that's me Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2006
Локација: Burundi
Поени: 581
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај that's me Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2012 во 19:01
Види локација.
Пази,памтам к'ту слон.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2012 во 17:43
Sao Paulo - Brazil i tuka ke bidam 4 dena

Sleden let imam za Buenos Aires - Argentina

P.S Ako pocnam da pisuvam redovno na temava ke stanam dosadna , a nekoj ke si misli deka celo vreme se falam , a mene ustvari toa mi e rabota среќа
Кон врв
that's me Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2006
Локација: Burundi
Поени: 581
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај that's me Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2012 во 17:50
Ја имам впечаток дека само лиги им правиш на луѓево тука.Особено на оние што и не мрднале  подалеку од она што пешки можат да го изодат.

А која си ти уствари? Гледам некој стар член ,ама не ми текнува.збунетост

Изменето од that's me - 11.Мај.2012 во 17:52
Пази,памтам к'ту слон.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2012 во 17:57
Originally posted by that's me that's me напиша:

Ја имам впечаток дека само лиги им правиш на луѓево тука.Особено на оние што и не мрднале  подалеку од она што пешки можат да го изодат.

А која си ти уствари? Гледам некој стар член ,ама не ми текнува.збунетост

Dobro, vo toj slucaj za da ne im pravam ligi na lugeto kako sto velis , nema da pisuvam na temata, taman da nema nervozi .

A koja sum jas ? pa da ti kazam nebitna licnost , samo "postar" clen na forumot i taka среќа
Кон врв
kingofkings Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2010
Локација: Macedonia
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kingofkings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2012 во 12:56
Последен пат надвор од државава бев во Париз - ТОП беше
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2012 во 00:28
vcera - na Pelister
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2012 во 00:30
I jas bev vcera na Pelister изненадување
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3839404142 52>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.