|
Македонија низ реклами |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Мај.2012 во 18:25 |
Да се смеам или да плачам? Вакви ли сме навистина? Вакви ли не гледаат другите?
TVC Turizam - Makedonska Pazarska Prodavachka.mpg - YouTube |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека потполно си ја промашила поентата на пораката.
Ова не е реклама наменета за странските туристи (воопшто не е наменета за рекламирање на македонскиот туризам во странство), туку порака е за македонските домаќини. За мене таа е одлично стокмена. Беше крајно време да се стори нешто вакво ! |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш така е... ги изгледав сите видеа од кампањата...
Вистината боли понекогаш.
ова ми е ВРВ ...
... сега ми текна, кога дојде тетка ми од Сан Франциско, таксистот од автобуска до центар и` наплати 60 долари, а потоа и` врати кусур 130 денари... Изменето од LiDivio - 17.Мај.2012 во 18:45 |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И да се смееш и да плачеш. Да, такви не гледаат. Кога дојдоа мои пријатели од странство ми велат, добро бе Санти тука знаете ли што е култура? Знаете ли како да се однесувате? Имате ли некоја етика? Имате ли пишани правила по кои треба да се однесувате. Значи коментарот мој е за твојот втор клип, а и за мојот |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма сите им се добри. Точно во центар ! |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каде жити леб ти гледаш порака или поента? Каде јас велам дека е ова реклама за странски туристи? Ако човек чита -ќе прочита (впрочем како што прочитаа и другите) дека САМО СЕ ПРАШУВАМ дали ВАКА НЕ ГЛЕДААТ ДРУГИТЕ? пс.. Се прашувам дали бараш во јајцето влакно? Дали не треба да отвораме теми за да не ни “пточиташ“ дека сме згрешиле? |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Види мамамд, порака е ДА. До нас. До нашите хотелиери, до нашите сопственици на ресторани до нас македонците.
Зејмата (пардон..Владата) ни вели..ОСВЕСТЕТЕ СЕЕЕЕЕ!!! Така како што правиме до сега само може да ги избркаме сите туристи, а не да привлечеме нови. Што одиш подалеку, кога такси за охриѓани и за скопјани во Охрид има различна цена.
|
|
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И сега некој мисли дека...
ќе го смени македонецот со реклами или што и да мисли дека се... па и тоа вакви реклами...? Боже. што се не трпи оваа земја... |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Апсолутно се согласувам-читав до кого е пратена пораката. Не разбрав кога Меси ми се обрати Мислам дека потполно си ја промашила поентата на пораката. затоа прашувам- каде и што промашив? Јас не праќав порака-само отворив тема -зачудена -Дали вакви не гледаат, оти ние себеси не се гледаме вака И искрено, малку ми просмета малку она -ендемски вид, ама веројатно така не гледаат-како ендемски вид |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека лошо те разбрал
Инаку, нели сме во фаза на изумирање (селење надвор од границите на МК) Што те чуди, загрозен вид сме. |
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малку ми е криво што се лутевме на оние кои ни ги правеа рекламите од видот Не биди свиња, не биди теле А сега сами си кажавме дека сме “ендемски вид“. Абе јас не можам да познаам многу од мојата околина во ваквиве ликови, ама веројатно има бајаги-чим владата ги гледа |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
osmeli se i napravi go prviot chekor ....napravi reklami za Makedonija ....moze i da e malku glupa ......nema vrska.....vazno da pravime da izgleda kako da rabotime neshto....za dobroto na Makedonija
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...da,..ama izgleda za da ja urpoastish makedonija najdobro e da i pravish...''dobro'' !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |