IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Македонија низ реклами
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Македонија низ реклами

Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Македонија низ реклами
    Испратена: 17.Мај.2012 во 18:25
Да се смеам или да плачам? Вакви ли сме навистина? Вакви ли не гледаат другите?

TVC Turizam - Makedonska Pazarska Prodavachka.mpg - YouTube

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2012 во 18:27
Наши ли се овие Алфа мажјациизненадување

TVC Turizam - Makedonski Alfa Mazjak.mpg - YouTube

Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2012 во 18:36
Мислам дека потполно си ја промашила поентата на пораката.

Ова не е реклама наменета за странските туристи (воопшто не е наменета за рекламирање на македонскиот туризам во странство),  туку порака е за македонските домаќини.

За мене таа е одлично стокмена.

Беше крајно време да се стори нешто вакво !
да

Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2012 во 18:41
газење од смеење

Баш така е... ги изгледав сите видеа од кампањата... смеење
Вистината боли понекогаш. да

ова ми е ВРВ ... голема насмевка

... сега ми текна, кога дојде тетка ми од Сан Франциско, таксистот од автобуска до центар и` наплати 60 долари, а потоа и` врати кусур 130 денари... газење од смеењесмеење

Изменето од LiDivio - 17.Мај.2012 во 18:45
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2012 во 18:41
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Да се смеам или да плачам? Вакви ли сме навистина? Вакви ли не гледаат другите?

И да се смееш и да плачеш.
Да, такви не гледаат.
Кога дојдоа мои пријатели од странство ми велат, добро бе Санти тука знаете ли што е култура? Знаете ли како да се однесувате? Имате ли некоја етика? Имате ли пишани правила по кои треба да се однесувате.
Значи коментарот мој е за твојот втор клип, а и за мојот

I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2012 во 19:05

Ма сите им се добри.

Точно во центар ! да

Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2012 во 19:07
Originally posted by Messenger Messenger напиша:

Ова не е реклама наменета за странските туристи (воопшто не е наменета за рекламирање на македонскиот туризам во странство),  туку порака е за македонските домаќини.

За мене таа е одлично стокмена.

Беше крајно време да се стори нешто вакво !
да

Каде жити леб ти гледаш порака или поента?збунетост
Каде јас велам дека е ова реклама за странски туристи?збунетост
Ако човек чита -ќе прочита (впрочем како што прочитаа и другите) дека САМО СЕ ПРАШУВАМ дали ВАКА НЕ ГЛЕДААТ ДРУГИТЕ?
пс..
Се прашувам дали  бараш во јајцето влакно?
Дали не треба да отвораме теми за да не ни “пточиташ“ дека сме згрешиле?збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2012 во 19:11
Види мамамд, порака е ДА. До нас. До нашите хотелиери, до нашите сопственици на ресторани до нас македонците.

Зејмата (пардон..Владата) ни вели..ОСВЕСТЕТЕ СЕЕЕЕЕ!!!
Така како што правиме до сега само може да ги избркаме сите туристи, а не да привлечеме нови.
Што одиш подалеку, кога такси за охриѓани и за скопјани во Охрид има различна цена. 
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2012 во 19:13
И сега некој мисли дека...
ќе го смени македонецот со реклами или што и да мисли дека се...
па и тоа вакви реклами...?збунетост

Боже. што се не трпи оваа земја...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2012 во 19:16
Originally posted by Santijago Santijago напиша:

Види мамамд, порака е ДА. До нас. До нашите хотелиери, до нашите сопственици на ресторани до нас македонците.

Зејмата (пардон..Владата) ни вели..ОСВЕСТЕТЕ СЕЕЕЕЕ!!!
Така како што правиме до сега само може да ги избркаме сите туристи, а не да привлечеме нови.
Што одиш подалеку, кога такси за охриѓани и за скопјани во Охрид има различна цена. 

Апсолутно се согласувам-читав до кого е пратена пораката.
Не разбрав кога Меси ми се обрати
затоа прашувам- каде и што промашив?
Јас не праќав порака-само отворив тема -зачудена -Дали вакви не гледаат, оти ние себеси не се гледаме вакаголема насмевка
И искрено, малку ми просмета малку она -ендемски вид, ама веројатно така не гледаат-како ендемски видзбунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2012 во 19:18
Мислам дека лошо те разбралголема насмевка

Инаку, нели сме во фаза на изумирање (селење надвор од границите на МКнамигнување)
Што те чуди, загрозен вид сме.голема насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2012 во 19:27
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

И сега некој мисли дека...
ќе го смени македонецот со реклами или што и да мисли дека се...
па и тоа вакви реклами...?збунетост

Боже. што се не трпи оваа земја...

Малку ми е криво што се лутевме на оние кои ни ги правеа рекламите од видот Не биди свиња, не биди телеизненадување
А сега сами си кажавме дека сме “ендемски вид“.
Абе јас не можам да познаам многу од мојата околина во ваквиве ликови, ама веројатно има бајаги-чим владата ги гледазбунетост
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2012 во 19:34
osmeli se i napravi go prviot chekor ....napravi reklami za Makedonija ....moze i da e malku glupa ......nema vrska.....vazno da pravime da izgleda kako da rabotime neshto....za dobroto na Makedonija
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2012 во 19:37
...da,..ama izgleda za da ja urpoastish makedonija najdobro e  da i pravish...''dobro''да !
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.