|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 5657585960 62> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лежи плавуша по секс со фраер в кревет, па го прашува:
-Ти случајно да немаш СИДА? -О Боже, не! А зошто прашуваш?! -Ма ништо, не би сакала пак да ја добијам. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е разлика меѓу плавуша и даска за пеглање?
- Нозете на плавушата полесно се рашируваат. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша и раскажува на својата другарка:
- Си седам дома и одеднаш некој ѕвони на вратата. Отворам, гледам еден младич. Тој ме прашува дали сопругот ми е дома. Јас одговарам дека го нема. Тогаш ме фрли на креветот и ме изработи, а потоа си замина. Уште не можам да сфатам што сакаше тој од мажот ми. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оделе две плавуши низ парк.
Едната нашла огледали и и рекла на другата: - Еј еве моја слика... А другата и го зема и и вели : - Леле колку си грда. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша отишла во некое село се видела со некој овчар како чува овци и го прашала:
- Колку години има оваа овца? А овчарот и рекол: - Две. - Е како знаеш? - Па гледам по роговите. Плавушата се загледала и рекла: - Види, стварно има 2 рогови |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша и се јавува на својата мајка и почнува да се жали:
- Мамо, овој мој неблагодарен маж пак не сака да јаде леќа! - Ќерко, кажи ми што и ставаш додека ја вариш? - Оп-па! А треба ли и да се вари?! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две плавуши.
- Од каде ти е ова ружно куче? - Ми остана од претходниот дечко. - Па да бидам искрена, можеше и да го абортираш |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две плавуши се сретнуваат на улица:
- Леле, колку си ослабела! Нова диета? - Да, моркови, компири, цвекло. - Ги вариш или ги печеш? - Ги копам! |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во циркуска арена влегува познат скротител на крокодили и води крокодил покрај себе: - Денес, дами и господа ќе присуствувате на невидена атракција: Ќе ставам пенис во устата на овој крокодил. Скротувачот ги откопчува пантоланите, го вади пенисот и го става во отворената уста на крокодилот. Во арената се разлева ракоплескање. - Момент господа, сеуште не е готово, вели скротувачот и почнува да го удира крокодилот со шише по главата. Крокодилот воопшто не се помрднува и повторно ракоплескање во арената. - Како што видовте, точката совршено успеа. А сега...Има ли некој од публиката што би сакал да се обиде? Рака крева една плавуша од првиот ред:- Јас, но ако ветите дека нема да удирате по глава со шише. |
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша носи саат на поправка кај саатчија. Саатчијата ја прашува:
- Што е проблем со саатот? - Не работи, изгледа батеријата е потрошена. - Ама овој саат работи на навивање. Плавушата излегла од дуќанот и почнала: - ИЗЛЕЗИ МОМЧЕ ПРАВО НА ТЕРАСА |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонец оди на одмор на море. Заведува плавуша и ја носи во хотелот. Започнуваат со предигра, потоа поминуваат на главниот дел и после 2 часа Македонецот прашува:
- You finish? - No – одговара плавушата. Македонецот продолжува, за да ја задоволи. После 3 часа пак ја прашува: - You finish? - No – пак одговара плавушата. Македонецот несакајќи да се засрами, со последните сили продолжува. После 4 часа, целиот преморен преашува: - You… you finish? - No. Im Swedish. |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дошла плавуша во секс-шоп:
-Каде ви се вибраторите? -Еве овде на овој зид. -Уууу, јас би го купила овој црвениот! -Госпоѓо, десно од апаратот за гасење пожар. |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша скока во вода?
- Затоа што и рекле дека е добра риба. |
|
Внеси реплика | страница <1 5657585960 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |