|
Осаменост |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Loneliness is not cured by contact with other people, loneliness is cured by contact with reality.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZoraNa, imash pravo... zatoa i lugjeto se chustvuvaat osameno i koga se so lugje... - tie i ne mozhat mnogu da storat...
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум осамена ама колку сакам да сум сама...
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Осаменост не е кога сме сами туку кога немаме за што да копнееме.
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
osameneost,,,,nikogash ne sme osameni ako vo svojata osameneost ne ja povikame samite,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ete, jas sum nekako osamena... ili sama. Moze malku mi se meshaat i dvete, ama ne mi e najstrashno
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,aj ne se mazi ,,,glej kolku tuka ne te ostavaat da bidesh osamena,,,,,,,,,,,malku ako te nema ,,,i red alert vednash,,,,,
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E dobro de, pa malku covek da e osamen i sam ne e kraj na svetot. Toa e koga si se zatvora vo svojot svet, a nekogas bas togas se sprema da izleze nesto novo.
|
|
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....iako za mene ovie dve raboti se sosema razlichni....ponekogash mi e bash dobro da bidam i sama...i osamena....i najverojatno na site im treba...(bar taka si vikam sebesi)...problemot bi bil pogolem koga lichnosta konstantno bi se osekala sama i osamena...iako ima nekoj okolu nea...
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене баш сега ми е во ред што сум осамена и тажна. Па и би се исплакла од срце за по од прилика саат време да се вратам во форма. Не е ништо страшно да се биде осамен, страшно е ако тоа стане хронично и неутешно.
|
|
|
|
playtoy
Група Регистриран: 08.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ponekogas e i dobro malku osamenost da bides maku so sam sebe malku da mectaes za toa sto go ne mozes ili za toa sto si go propustil vo zivotot rabotata e vo toa koj kako ja svajka osamenosta osamenosta ima mnogu lica taka da koj kako si ja svatil
nekoj e osamen zasto e sam nekoj zatoa sto izgubil nesto drug zatoa sto kopnee po nesto i tn...... |
|
zivot je kurva ako ga ne jebes sje*ace te :))
|
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Редовно си оставам доста време за мене и мојата најверна другарка самотијата.
Размислувам буквално за се,за минато за сегашност,иднина...инаку секако дека е добро понекогаш да си сам,да се отргнеш од крвопијците и да си го прочистиш мозокот од глупостите. Само не знам зошто некои самотијата ја сфаќаат како да си затворен во соба тотално изолиран и да си безделничиш,не! Обично возам велосипед по природа и тоа ми е најдобар филтер за мозокот.Им препорачувам и на другите. П.С-здивнете малку бре луѓе каде сте? Изменето од FosterThePeople - 12.Мај.2012 во 23:05 |
|
I just wanna feel real love.
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,,nikoj nikogash ne e sam i osamen,,,toa shto e sekogash vo nas ,,, e,,, i so nas,,,,
|
|
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ajde ........
Dali e isto da bides SAM i da bides OSAMEN???? |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |