|
Кога сте патувале последен пат и каде? |
Внеси реплика | страница <1 3839404142 52> |
Автор | |
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skopje --Sofija ..edno tri cetri pati mesecov
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...na karibite ,vika?....a, najverojatno e najobichen chovek tamu,......a, dali nekoj obichen od makedonija ,...moze da krstosuva po karibite? ..a,jas , kutriot,....do bednata grcija ,...i ,sakam pak da trknam do tamu , ama ,..se plasham da ne mi ja ,...grafitiraat kolata. |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Златибор
нареден пат кога ќе го посетам мора да биде во зима |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Њујорк, Бостон, Вашингтон и Филаделфија.
Па сега (за време на протестите) Воден, Солун, Атина..бев и до Тетово меѓувремено .. ако се брои тоа Заборавив...малку низ Џерси .. скоро секаде ... дури до долу ... до Wildwood ... и Hamptons x2 Изменето од BellaGrandma - 06.Ноември.2011 во 19:05 |
|
Pavlito®©
Нов член Регистриран: 07.Ноември.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FONT=Arial xxxBidejki ova mi e prviot post na forumov sakam da bidam kratok iako ne sum :) da se nadovrzam na temava kako golem ljubitel na setanje i ogromen avanturist bev vo Spania vo Tenerife i zdobiv so edno novo iskustvo :D
|
|
Alex1970
Нов член Регистриран: 21.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Malezijaaaaaaaa
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За први и втори мај бев во Анкара ( Турција )
|
|
|
|
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Види локација.
|
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sao Paulo - Brazil i tuka ke bidam 4 dena
Sleden let imam za Buenos Aires - Argentina P.S Ako pocnam da pisuvam redovno na temava ke stanam dosadna , a nekoj ke si misli deka celo vreme se falam , a mene ustvari toa mi e rabota |
|
|
|
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја имам впечаток дека само лиги им правиш на луѓево тука.Особено на оние што и не мрднале подалеку од она што пешки можат да го изодат.
А која си ти уствари? Гледам некој стар член ,ама не ми текнува. Изменето од that's me - 11.Мај.2012 во 17:52 |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro, vo toj slucaj za da ne im pravam ligi na lugeto kako sto velis , nema da pisuvam na temata, taman da nema nervozi . A koja sum jas ? pa da ti kazam nebitna licnost , samo "postar" clen na forumot i taka |
|
|
|
kingofkings
Нов член Регистриран: 10.Март.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Последен пат надвор од државава бев во Париз - ТОП беше
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera - na Pelister
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas bev vcera na Pelister
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Внеси реплика | страница <1 3839404142 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |