|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика | страница <1 161162163164165 229> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozebi najprikladen bil...........idiotizam?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Златни коњи се извишија спроти Собранието ...ushte li konji be,...gospod da ve konjosa!! vekje ni za ...... ne ste! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леле леле, ќе ми треба туристички водич летоска да ме шета низ градот, да ми објаснува кое што е!!!
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па оди зимаска
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jас мислам дека е нешто помегу rock'n roll и psyhedelica rock денес што ке стават? Изменето од d4 b3 - 10.Мај.2012 во 09:43 |
||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
golden phsyhedelic може да се вика
Изменето од d4 b3 - 10.Мај.2012 во 09:45 |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи има многумина што не ја сфаќаат поентата на еден лунапарк...
тој служи за забава... јас од почеток, вистина е вистина е ви велам, мислев дека нема да биде лунапарк... се страмам заради тоа... без т во се страмам... Сега сфатив... они тоа сакаат за 6 години да ни ја претстават историјата на Македонците... од пештерските Македонци... па преку оние кои биле лајт мотив и инспирација за пеколот на Данте... па преку Ацета наш на коњот со големи муда... до Ангели уствари Ангелки и демони на Браун... да не го заборавиме првиот Македонец на месечината чичко Нил... тоа беше мал чекор за човештвото, ама голем за Македонците... а би било неблагодарно да не се спомене и оној македонецот кој бил со чичко Колумбо... и ја освоил Америка, па таму го ширел македонизмот... како и оној кој бил на Титаник... е да... затоа во морето на Македонци распослани по Галаксијава... нашиве имаат и ќе имаат неисцрпен извор на инспирација за луна паркот... затоа што ние сме секаде и секогаш... кој не верува, нека го прочита написот на каменот од Розета... се ќе му биде јасно... само ми е жал што никој не го споменува почесното место за Мутомбо Дикембе... како кој Мутомбо...? оној бе од НБА... а бе НБа -македонска профи лига за кошарка... ете тој... Изменето од којсумјас - 12.Мај.2012 во 11:48 |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уште еден спектакуларен проект.
за тие што го поддржуваат. Толку убав парк, влезот на Домот на АРМ е таму...и една црква. Абе злато да ми дават не идам да живеам во Скопје. |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a be ostaj,...izgleda u crkvite mu e....majkata,....ako ne u glavata!
ЌЕ СЕ ГРАДИ ЦРКВА „СВ. НЕДЕЛА“ ВО РАСАДНИК |
||
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е што да се прави кога пред врата на Св. Ѓоргија е домот за зависници и од шприцеви никој жив не може да помине една свеќа за здравје да запали. |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А да не знае некој колкав е бројот... на невработени попчиња...? |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...sega ne e vazno kolkav e ama ,
..ochigledna e namerata da bide, ...na edno popche ... edno crkviche ! ..i pak nema da bide vazna brojkata na popchinja, a so toa i na ...crkvi . |
||
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Незнам дали е дел од Скопје 2014 или не ама, вреди за малку повеќе од врбите, а многу по убаво. Убо, нема што, убо е
Влезот на Аеродром со нов, препознатлив изглед |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
инаку, иако е убаво, сепак е жалосно за парите |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Внеси реплика | страница <1 161162163164165 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |