|
Вицови за политичари |
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Автор | ||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
По локалните избори, жената го прашува мажа си, несуден пратеник: |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бобо Дајнерс ја прашува Радмила Шекеринска:
- Радо, ти имаш цицки?
- Имам, зошто?
- Па носи ги малку...
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Li |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
- Ти бе Бобо знаеш што се носи?
- Што се носи?
- Носи се ..... у пизду материну!
(специјално за Калипсо вториот дел) |
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има трет Изменето од Calipso - 10.Мај.2012 во 00:03 |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Македонскиот премиер решил да се прошета и да види како живеат обичните луѓе. Сретнал едно мало момче.
- Каде е татко ти? - Отиде на работа со новиот автомобил. - А мајка ти? - Отиде на работа со стариот автомобил. - А кој е дома? - Баба ми, гледа телевизија на новиот телевизор. - Гледаш ли момче, за сето тоа треба да сте ми благодарни мене! - Бабо, бабо!!! Си дојде чичо од Америка! |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Цветко земал чипс и седнал на кревотот и пуштил телевизија, и го гледал Груевски. Го изгасил телевизорот, пуштил радио. И таму Груевски. Го исклучил радиото отвора весник, и таму Груевски. Го фрла весникот и вика:
- Леле, страв ми е да го отворам чипсот! |
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sediv Grujo i Branko u kafanu i nesto spikav,i gi dovagja nekoj gost i gi prasue sto praviv,a ovija mu vikav:
Eve be planiramo kako da gi zaebemo 2 miljona makedonci i ednu sisatu plavusu! -Decko gi vika:pa dobro,a zasto i ednu plavusu!???? -Grujo mu vika na Braneta: Kaza li ti ja deka nikoga ne ga boli k*r za Makedonci a?!!! |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку вмровци се потребни да сменат сијалица?
- Ниту еден! Бранко си ја прегоре, Бранко нека си ја смени. |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се шета Груевски низ скопските улици и запира случаен минувач и го прашува:
- А ако ги покачам за 500%? - Супер, тогаш ќе можам да живеам во Дубаи!!! - Одлично – одговорил Груевски и го потапкал по рамото: - А ти со што се занимаваш, што работиш? – го прашал. - Еми имам погребална агенција…. |
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како Грујо гради автопат?
-Ќе изгради 100 метра и става табла на која пишува: „Патот ќе биде доцртан во Отчетот”. |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се враќа Јани Макрадули дома после изборите, тажен и разочаран, а жена му го прашува:
- Колку гласови освои? - Два. - Знаев дека имаш швалерка, знаев!! |
||
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Продавачката му вика на политичар:
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |