|
ЕП Идивиди кладилница 2012 |
Внеси реплика | страница 123 14> |
Автор | |
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Мај.2012 во 17:41 |
ЕП во фудбал оваа година е 14то Европско Првенство што ќе се одржи во Полска и Украина од 8ми јуни до 1ви јули 2012.
Церемонијата на отворањето ќе биде во Варшава, Полска, а финалето на првенството во Киев, Украина. Како што веќе знаете на ЕВРО 2012 ќе учествуваат 16 европски фудбалски репрезенатции. Што мислите која ќе биде најсилната репрезентација и ќе го однесе трофејот оваа година? Дали Шпанија ќе ја одбрани титулата? Однапред да кажам за да нема забуни како минатиот пат, во анкетава има место за 15 репрезентации, за една нема место. Впрочем да не објаснувам премногу ќе приметите самите која недостасува, се надевам нема да ме нокаутирате поради тоа Предлагам овде да ги даваме и своите прогнози за сите натпревари, доколку има интерес за Идивиди кладилница и доколку се пријави некој како кандидат кој ќе ги рачуна поените. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Јас ќе ги пресметувам прогнозите
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гласав за немците иаку ќе ги подржувам Хрватија и Италија на тоа првенство .Според мене тие два тима немат шанси за титула .
Мислам дека немската машина нема да промаши овој пат титулата .А очекувам и ОГРОМНА нивна подкрепа од трибините . Изменето од емил - 06.Мај.2012 во 17:52 |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се надевам ќе има повеќе учесници во Идивиди кладилницата, така е поинтересно...
колешката Блу не е нешто активна...можеби ќе се појави некоја друга што ќе ме дружи да не бидам сама меѓу вас Како што може да се примети и јас гласав за Германците, со сето срце ќе навивам за нив и би сакала да се закитат конечно со злато...во 2008 за влакно им избега. Покрај нив ќе навивам и за Хрватите, бидејќи ми се омилени како народ од Балканов |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се надевам и јас на повеќе учесници тука ...
Очекувам интересно првенство пред се фудбал за очи и неизвесност од почеток до крај.Пресврти , изненадувања , атракции ма се што го прави фудбалот повеќе и повеќе привлечен и интересен. Јас си гласав за Холандија и мислам дека ќе има реприза од финалето на последното СП со Шпанија ама дека овој пат Холандија ќе си наплати Покрај нив нормално како и секогаш си завивам и за "Лијепа Наша" и посакувам едно полуфинале за нив
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе навивам за Русија, имаат мали шанси, но ако Грција можеше 2004 да биде првак, зошто да не и Русија оваа година (со бункер тактика)...
Ја повикувам госпоѓицата Блу Скарлет да се приклучи во прогнозирањето.... ако не се приклучи ќе пристапам кон праќање на ЛП со гњаваторска содржина....
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и да има и да нема каква врзка има тоа за тебе ? Тебе и онака во типувањето за ЛШ никаков те нема .Ти немам читано прогноза од преди нова година . Ваљда си зафатен
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми оди спортската емиле ... остави прогнозите
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Официјалната песна за ЕП 2012 - Endless Summer
|
|
|
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама скакаат бабиве
|
|
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Povikot prifaten pod pritisok .... |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I kolku da se znae i ovaa godina bezrezervno kje gi podrzuvam italijancite ..... a so zadovolstvo ke gi sledam Spanija, Holandija i Anglija .......
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Батали ги нив..... тој Буфон повеќе се клади од јас, ти, Емил и Шатци заедно... |
|
Внеси реплика | страница 123 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |