|
Суеверие |
Внеси реплика | страница <12345 22> |
Автор | |
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ко је луд нек верује!!!!!! |
|
и то...
|
|
preselnica_mk
Сениор Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bev sueverna, ama sega nesakam da bidam, pokusavam da iskorenam se..........poradi mnogute sueverija se cuvstvuvav nogu loso i se plasev nogu, taka da, zivot bez sueverija e podobar i polesen!!!
|
|
Razmisluvaj pozitivno!!
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сеа се обидувам да го трнам то суеверјето,....дефинитивно не можам да го искоренам...али некако станав имуна на некој работи...али на некој...уше сум фрики аут...
|
|
Точачиња.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехехе.... абе ај
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ко помала бев суеверна но сега веќе не сум.
|
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вистина е дека суеверјето внесуват тешкотија во секојдневниот живот...тој шо не е не знајт како е да се тресиш дали си напрајл се како шо мислиш дека е најдобро...или ти се појавила црна мачка па чекај несреќа...пу мајкаму...таква сум...и гадно е...али се трудам
|
|
Точачиња.
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za ova si potpolno vo pravo....ama kako i za fobiite smetam deka lek e odenjeto kontra.....za licnost koja e sueverna toa e tesko....ama sepak od iskustvo ti kazvam gledaj da zaboravas na site raboti koi mislis deka se precka za rabotite da se onakvi kakvi sto sakas da se....ednostavno zaboravaj....poso toa ti e vekje teska navika..... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не можам да не сум...буквално се околу мене ми покажвит каков ќе ми е денот...вчера ми беше најлошиот ден во животот...знаеф...почнав со една караница...неубо ми почна денот и знаев дека така ќе ми продолжит...сфе беше каша попара...гадно...
|
|
Точачиња.
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сум... и никогаш не сум била...суеверие е чисто замарање на себеси, мозокот и психата со замислени работи...
е сеа 100 пати повторена (гласно или во себе) лага станува вистина |
|
Motivation is game in my hands
|
|
nate^
Нов член Регистриран: 10.Август.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sueverna sum i se plasam od crni macki i crni devojki i deka sum crna koga ke se vidam sabaile vo ogledalo od pamet se vadam
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Otruen e narodot so sueverie koe najmnogu doagja do izraz koga ke se rodi bebe ili na nechija svadba ili pogreb...da ti se zgadi od trista babibi-devetini i chisti gluposti
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ako imas bebe i gi ostavis pelenite nadvor na zajdisonce ke se sluci nesto losonikogas ne sum veruvala vo ova...a majkata mislam ako izleze na zajdisonce nadvor mlekoto ke i sekne....znam mnogu vakvi raboti od folklorot ama ne mi teknuva vo momentov
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |