|
Масакр кај с.Смилковци ,убиени пет Македонци |
Внеси реплика | страница <1 910111213 29> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во ниедна изјава, со ниеден збор министерката Јанкуловска не спомнува Арапи, туку зборува за радикални исламисти-најголем број од нив од Македонија. Очигледно е дека акцијата е во координација и со албанскиот коалиционен партнер бидејки на самиот прес до министерката се гледа и заменикот Џељаљи од редовите на ДУИ.
|
||
saguaro
Сениор Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Може некои да шпекулриаат дека се арапи и сл., но факт е дека шетањето надвор веќе не ни е безбедно.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
во смисол ?
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se sl*gam deka SETANJETO NE E BEZBEDNO Apsenjeto e samo za da mu se zamacka oci na narodot .....Ama pusto vmrovce....sto da pravi mora da veruva Znaci da ne se objasnuvam ...na kratko ke kazam...... Apsenjeto( so siete TV snimki kako na film )e samo za da mu se zamacka oci na deka se e bezbedno SETANJETO NE E BEZBEDNOOOOOOOOO......toa mi bese moabetot ...a ne koj i kako treba da si odi , ostavki, kako da mu se sudi , i.t.n. svasta ke si svatatlugevoooooo
Изменето од laki_bu - 02.Мај.2012 во 08:19 |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нешто ми смрди работата овде. Уапсени се 20 лица па сега меѓу нив ќе се бараат убијците како што разбрав. Само да не биде уште една монтирана фарса.
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто монтирана фарса? Станува збор за идеолошки тероризам, а не за тепачка и убиство во кафана. Тоа подразбира организирана мрежа, убијци се сите вмешани, а не само оние што пукале. МеВеРето до сега си ја врши работата како треба, кешки Фрле да имаше големи муда како ружнава, па да ги фатеа атентаторите на Ќиро.
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
под хитно Гоца да си поднесе оставка, а Лаки што викаш, и не само Гоца него и цела влада, па пак Бранко Кокица да владее, кажи си, што му ја мислиш.
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А зошто да не? Зарем не е можно? Влетува полиција кај тебе дома, ти става лисици и те вади надвор, се прави претрес на твојата куќа нормално БЕЗ твое присуство или си присутен легнат на стомак со лице доле. Проаѓа после тој со камерата и снима пиштоли, постери од УЧК, 2-3 грама прашок и кој знае што друго. Оди докажи дека тие работи не се твои утре. И после Поларната Мечка- терорист. Судијата наше дете и ајд, случајот решен на општо задоволство.
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се фино си смислил Гонзо, ама има еден проблем во твојата теорија на завера: знаеш ли колку луѓе треба да бидат вмешани во таква игра, пола држава ќе дознае пред да им тропнат на вратата. Затоа, штом ги уапсиле, мора да имаат некакви докази против нив. Дали се доказите ќе бидат доволни ќе се покаже на суд... или во Гвантанамо... |
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
gonzo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ВО ТЕК РАСПИТ НА ПРИВЕДЕНИТЕ ВО ОПЕРАЦИЈАТА „МОНСТРУМ“Шид. Ова болдираното и мене ме прави потенцијален осомничен. Имам возило, не баш десетици илјади евра, но не е без ич, пет телефона, картици кој знае колку. |
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
''
Биле пронајдени и возило, околу десетина илјади евра, компјутери, мобилни телефони и картици. ''
================================================================================= ..bash ubavo pishuva...pokraj së drugo .......i toa bilo pronajdeno . ...inache ...pola narod ke go raspituvaa sega .
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ех,еве јас не сум вмровче ама верувам дека МВР конечно сработи нешто добро и еве барам да ме разубедиш во тоа...објасни ми зошто мислиш дека е мачкање очи ова не е работа со која некој би се играл...не е редење на уште еден споменик на плоштад,или садење на петпарачка жална врба се работи за нешто мноооогу посериозно од сето тоа и ако кажеш дека некој ни мачка очи а ние кутрите веруваме,мислам дека е ред да не просветлиш,а? колку и да делуваме несериозно како држава,уапсените се од друга вероисповед не мислиш ли дека ако уапсените се само курбан јагниња,владата го повлекува гневот од албанските партии врз себе,а и врз нас,секако? за да се направи овој чекор сепак треба да имаат јаки докази за да не дојде до поголем меѓуетнички инцидент и да се сочува мирот во државава мислам дека треба малку посериозен пристап и малку повеќе мудрост во дискусиите на оваа тема..не е ред само да се напаѓа,неаргументирано,нели? |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=laki_bu]
Se sl*gam deka SETANJETO NE E BEZBEDNO Apsenjeto e samo za da mu se zamacka oci na narodot .....Ama pusto vmrovce....sto da pravi mora da veruva А ти во што веруваш
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Токму така. Но, за жал, има луѓе кои СЕКОЈ момент и СЕКОЈ случај го користат за истакнување отворени или скриени политички пароли. Наместо да се замолкне и да се престане со ширење гласини, подргејување меѓунационални тензии, плукање и омаловажување на службата за безбедност и одење од рака на надворешниот и внатрешниот непријател, ние го правиме токму тоа. Оставете ја полицијата да си ја врши својата работа и почекајте да се заврши истрагата. Толку ли е тешко да се направи тоа ??? |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |