IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Мали поуки за животот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мали поуки за животот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 109110111112113 186>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2012 во 15:57
чувај се од луѓето кои се полни со себе
во моментот кога не играш по нивно ќе ти ја изгазат душата ко парче невредно огледало...без око да им трепне
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2012 во 23:39
Секогаш изгледај како да знаеш точно каде одиш, дури и кога немаш поим. 
                                                      Саманта Џонсхи, хи...
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
FosterThePeople Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2011
Локација: Macedonia
Поени: 1147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2012 во 07:49
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

чувај се од луѓето кои се полни со себе
во моментот кога не играш по нивно ќе ти ја изгазат душата ко парче невредно огледало...без око да им трепне

So true...
I just wanna feel real love.
Кон врв
dedanoe Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Октомври.2011
Локација: dedanoe city
Поени: 385
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dedanoe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2012 во 12:45
dobro i losho nisho ne gi deli... hm, A sho ako EDEN gi junajtne vo EDNA celina ??? nema da ima vishok nitu dobro nitu losho ami kje ja ima samo CE LOST A EDEN !!! pred da se obidesh da me svrtish samo protiv sebe poglej koja e Arc i Mad Maticata na seto TAO -- 1:1 = 1
Кон врв
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2012 во 16:31
... tvojata iljada ima dve strani ama e EDEN!да

Изменето од viktorija123 - 27.Април.2012 во 16:33
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13948
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2012 во 20:55
,,,,,,dvojnosta na celinata nikogash ne go pravi celo,,,,,,,,,,
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2012 во 22:29
нека ти е срамголема насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2012 во 22:40
Na edno meto prochitav-" toa shto go sakash i kje go dobiesh!"- kakva glupost!

I choveshtvoto deluva kako celina pa otuka mozhe nekoj da "nastrada"..... shto ne "zasluzhil"....

Mala pouka?  Sekoja zhelba ne e ostvarliva - barem za ova imame dokazi kolku sakash!....намигнување

Изменето од viktorija123 - 27.Април.2012 во 22:41
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13948
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2012 во 23:28
,,,sekoja zhelba e ostvarliva dokolku dovolno ja sakash i dovolno se potrudish,,,,,,,голема насмевкаголемо гушкање
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2012 во 23:45
голема насмевкаneshto pochna da ne me kapirashнамигнување....

A shto, koga go dobivame ona shto ne go sakame? голема насмевка i za toa li se trudimeнамигнување dovolno? mozhe za shkolia, ha?намигнувањеголемо гушкањеvredi li?смеење
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2012 во 23:49
Иднината е непредвидлива. Предвидувањата се само залудно потрошена енергија, и онака ќе ти се сруши пред тебе онаа слика со чии светли или темни бои си ја претставувал иднината од твојот имагинариум. Ќе потрошиш многу енергија и ќе прокоцкаш еден бесценет дар - моментов -сега и овде.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2012 во 23:53
да големо гушкање jas sum malu predvidliva....намигнување...za sega i ovde...голема насмевка

Изменето од viktorija123 - 27.Април.2012 во 23:55
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2012 во 23:56
Друга ми е поентата намигнување ова нешто као произлезено од едно мое животно искуство... и нејќам ни да мислам на иднина... кој ја тркала..  не слушам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2012 во 00:03
Vo red e.... eve ja mojata poenta- da se zhivee ovde i sega...sekogash i sekade(ko papagal sum breeeeголема насмевка) ova samo mala poukaнамигнување

Изменето од viktorija123 - 28.Април.2012 во 00:05
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 109110111112113 186>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.