![]() |
|
Мали поуки за животот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 109110111112113 186> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
чувај се од луѓето кои се полни со себе
во моментот кога не играш по нивно ќе ти ја изгазат душата ко парче невредно огледало...без око да им трепне
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Секогаш изгледај како да знаеш точно каде одиш, дури и кога немаш поим.
Саманта Џонс
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
So true... ![]() |
|
I just wanna feel real love.
|
|
![]() |
|
dedanoe ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Октомври.2011 Локација: dedanoe city Статус: Офлајн Поени: 385 |
dobro i losho nisho ne gi deli... hm, A sho ako EDEN gi junajtne vo EDNA celina ??? nema da ima vishok nitu dobro nitu losho ami kje ja ima samo CE LOST A EDEN !!! pred da se obidesh da me svrtish samo protiv sebe poglej koja e Arc i Mad Maticata na seto TAO -- 1:1 = 1
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
... tvojata iljada ima dve strani ama e EDEN!
![]() Изменето од viktorija123 - 27.Април.2012 во 16:33 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,,,,dvojnosta na celinata nikogash ne go pravi celo,,,,,,,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Na edno meto prochitav-" toa shto go sakash i kje go dobiesh!"- kakva glupost!
I choveshtvoto deluva kako celina pa otuka mozhe nekoj da "nastrada"..... shto ne "zasluzhil".... Mala pouka? Sekoja zhelba ne e ostvarliva - barem za ova imame dokazi kolku sakash!....
![]() Изменето од viktorija123 - 27.Април.2012 во 22:41 |
|
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,sekoja zhelba e ostvarliva dokolku dovolno ja sakash i dovolno se potrudish,,,,,,,
![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
![]() ![]() A shto, koga go dobivame ona shto ne go sakame?
|
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Иднината е непредвидлива. Предвидувањата се само залудно потрошена енергија, и онака ќе ти се сруши пред тебе онаа слика со чии светли или темни бои си ја претставувал иднината од твојот имагинариум. Ќе потрошиш многу енергија и ќе прокоцкаш еден бесценет дар - моментов -сега и овде.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од viktorija123 - 27.Април.2012 во 23:55 |
|
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Друга ми е поентата
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vo red e.... eve ja mojata poenta- da se zhivee ovde i sega...sekogash i sekade(ko papagal sum breeee
![]() ![]() Изменето од viktorija123 - 28.Април.2012 во 00:05 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 109110111112113 186> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |