|
Вицови за полицајците |
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој човек го прашува полицаецот:
- Извинете, знаете како да ја најдам најблиската полиција? - Ех, тоа е лесно, прашај ме нешто друго! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полицајци се собираат во кафеана, и еден од колегите доаѓа во ултра модерен костум. Го заобиколуваат и го прашуваат:
- Од каде ваков костум и од каде најде пари да го купиш? - Абе какво купување, подарок ми е. - Аман бре, кој ти подарил вакво нешто? - Жена ми. Се враќам вчера дома, таа ме чека гола во креветот, а костумот оставен на столот на спалната… |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат двајца полицајци:
- Абе колега знаеш ли дека во Њујорк на секои 3 минути прегазена е една жена? - Уууф мајката, ама е издржлива!!! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полицаец запира Турчин на магистралата М1.
- 300 евра казна. - Ама зошто?!? - Како зошто бе, 5 века ропство! - Ама тоа било одамна... - Ааа не знам, јас вчера дознав. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На интервју за полицајци, комисијата прашува еден од кандидатите:
- Колку се два и два? - Дваесет и два. - Молам?! Колку се два и два? - Дваесет и два! - Ќе го примиме, упорен е. |
|
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца полицајци одат низ шума, и упаѓаат во некоја дупка. Пола час, еден час, два часа... се обидуваат да излезат од дупката, но не успеваат. |
|
zoranjanev1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој полицаец, од невнимание, упаѓа во отворена шахта. Излегува од шахтата, се брише од гомната, и си вели: |
|
zoranjanev1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во некое одделение во средно полициско училиште, влегува професорот по литература, и, со сериозен глас, прашува: Професорот, изнервиран, оди кај командирот на полициското училиште, и му вика: |
|
zoranjanev1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некоја постара, но згодна, госпоѓа вози кола и поминува на црвено.
Ја зауставува полицаец, и ѝ вика: - Госпоѓо, поминавте на црвено, ќе мора да платите казна ! Госпоѓата, за некако да се извлече, почнува да му се умилкува на полицаецот: - Ух, што си сладак ! Много си сладак ! Појела бих те ! А полицаецот ѝ вика: - Ај не јади гомна, туку дај плати казна ! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко го запира полицаец.
- Господине колата ви корне на алхохол, што сте пиеле? - Пиши Т’га за југ, и онака нема да знаеш да напишеш Шардоне! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто полицаец не си мие заби?
- Затоа што не му го собира сапунот во уста. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се возел Цветко на точак и видел дека предната гума му е малце нешо здебелена и си рекол:
- Точаков е труден ќе ми роди мали точачиња. Си седнал и си запалил цигара и чекал. Во меѓу време дошле двајца негови другари и овој им кажал шо е работата овие се израдувале и решиле заедно двајцата со Цветко да чекаат точакот да се породи. Така чекале 10-15 минути и прошол цајкан и ги прашал што е работата му рекле дека точакот е труден ќе роди мали точаци и како и сите други цајканов се израдувал решил да чекаат сите 4-ца и поминало малце подолг период околу пола саат и цајканов зима пендраков и почнал да ги мава другиве ги мавал ги мавал и овие му рекле: - Зашто не маваш, што е работата? И цајканов вика: - Вие ли мене ќе ме заебавате, што мислите, јас глуп сум? Па ова е машки точак!!! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полицаецот: – Командире стигна факсот.
Командирот: – Нека влезе. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како полицаец гледа во кибрит дали има чкорчиња?
- Кибритот го става до уше, и ја ниша главата. |
|
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |