|
ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности |
Внеси реплика | страница <1 102103104105106 173> |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zeksi напиша... тој бара дела, и споредува, и си вика додека бранко ги аболицираше криминалците овие апсат и од нивните. а и да се разбереме, криминалот никогаш нема да се искорени, никаде, ама може да се сведе во едни подносливи рамки за разлика од сдсм и бандата околу партијата која самата го протежираше и бранеше и се уште го брани. ...ако не слушаш ќе ти лепнат една заушка и ушите ќе ти ги истегнат.Ете тоа мислам дека се случи деновиве!...останува да видиме како ќе биде судската разврска...немојте само да се каже после судот на СДСМ ги ослободи од обвинение.. Во меѓувреме,конролата над овој простор ќе го превземе некој друг и еден(Агенција за обезбедување ),автоматите за коцка ќе отидат на лицитација и ќе ги купи повторно еден..и ќе продолжи да работи..ама повторно само еден.Оваа "реорганизација" ќе ги сведе на минимум злоупотребите во овој бизнис,еден ќе биде должен и виновен и....ќе се знае текот на парите,ама само еден на еден....и така.,зошто знаете....полно баби килави деца. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И ова е една вест (иако мислев дека имаме тема со антикорупциска)
Антикорупционерите ќе ги води менаџер по туризам која знае англиски за двојче ама ова е поважна, оти еве што ти прави заљубувањето Војче фати женска и даде оставка |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...изгледа клипчето што се вртеше пред една година,сепак не било монтирано!.Вистината е таа,и што се блесават што ја прикриваат..
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За две децении земјава ќе има 103.660 повеќе жители, но од друга страна, пак, ќе има с` помалку Македонци и нивниот број до 2030 година ќе се намали за 32.000. Ова се проекциите кои може
...taka treba!...barem ke ima togash ...ushte pogolem broj na spomenici po...glava na zitel...iako i sega ima ! ...a tie ke ostanat malku podolgo...i otkako posledniot moh...pardon...makedonec....''otegne'' papci . ...a na mnogumina i ke im se dopadne toa,...shto ke umrat kako makedonci , ... namesto...da ziveele kako ...lugje!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ти бе Емил ко Колумбо да си, откриваш америка по 101-ви пут. А кога па тоа била добра ситуацијата па сега нешто се исчудуваш????
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa narodot im ja doveri vlasta da im ja podobrat situacijata za zivot .... ....a ne da gi pokradat.....izvini utepaat .....pa " ko prezivi pricace "
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Баш така. Синоќа одма на вести кажаа...
ПЕТКРАТНО УБИСТВО КАЈ СКОПЈЕ
Сочувство до семејствата Се надевам дека брзо ќе го расветлат случајов, инаку џабе фалење дека МВР е такво, вакво....
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не ќе да е на арно работава!!!
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
искрено сочуство до семејствата.
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Болна работа. Ми се насолзија очите кога дознав за ова, кога прочитав... Монструозен чин!!! Ај језда не сум нешто по религијава, ама знам колку е ова голем празник. Биваше ли бе да се истури некој на петмина, па не знам која и да е причината? Нешто многу смрди и е заплеткано... не знам што, ама не е ова на арно... Биваше ли бе да е толку болен народов? И кога ќе речам не ми се живее на оваа планета епа еве и зошто! Тој што убил или тие, кој знае, свесни ли се бе што значи загуба? Или одамна го изгубиле срцето некаде по пат? Катастрофа!!! Мислев дека немам зборови за ова, но тоа беше прееска кога бев шокирана.. но сега гнев струи по моево тело. Срамота!!! Како спијат бе навечер овие кои што убиваат??? Како? Каде е совеста? БОЛЕСТ!!!
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Работата не е на арно. Не дека не е дозволено некој да дојде и да не испоубие сите, едноставно е, си постои казна за тоа. Ваков срамен чин баш пред еден ваков голем празник навистина го остава човек без понатамошен коментар. Едно само не ми е јасно, одма ја повикаа Јанкуловска да замине од функција. Па добро бе луѓе, размислувате ли вие со чиста глава??? Како може таа од дома да контролира кој кого и каде ќе убие? Сакате полициска држава? Сакате да има полицаец на секои 100 метри? Може мислите така дека ќе го намалите криминалот... Факт е дека криминалните дејствија никогаш нема да се искоренат. Не Јанкуловска, кој сака нека дојде на нејзино место. А сигурен сум дека ќе го расчисти и овој чин, без разлика на критиките од страна.
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас не знам ни за Јанкуловска ни за никој, ова е страшно што се случува... Не знам... навистина не знам.. а и со оглед на тоа што се случува веќе ми е страв да излезам на улица. После настанов ме стрефи параноја.
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 102103104105106 173> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |