IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Задоволни ли сте од програмите на медиуми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Задоволни ли сте од програмите на медиуми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345
Автор
Порака
kingofkings Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2010
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kingofkings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2012 во 12:26
Телевизија во последните 2 години престанав да гледам... Апсолутно нема што да се гледа освен турските серии кои ги има од сабајле па до вечерните часови... Единствено што гледам е фудбал ама и тоа многу ретко...
Кон врв
ARTE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 07.Април.2010
Поени: 416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ARTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2012 во 19:42
od nasive mediumi nikako nema mediumi vo mk a tv pa ic.se e toa amtersko prazno sranje na celo so nasiot javen servis za zal ali taka e. zatoa jas ne gi gledam niv.Si gledam stranski tv Satelit na total tv na primer edna od tie e RTS koj e najdor vo se bbc.

Изменето од ARTE - 11.Април.2012 во 19:46
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2012 во 20:02
ARTE добро ти си гледаш РТС...голема насмевка продолжи си да си гледаш ... ама сигурен сум дека никој не е импресиониран од твоето србоманско "пророштво" и никој нема да гледа РТС затоа што ти гледаш и никој нема да ти завиди што гледаш најмногу РТС па ќе земе дајлински и ќе ја бара баш РТС да гледа.

I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2012 во 09:46
Иако формата на изразување воопшто не ми се допаѓа.Баш и не морало да
се направи паралелата помеѓу петстотини години ропство и сериите...
Оти претходно шпанските ни беа на репертоар,друг си е проблемот.
Но ај нека биде со помин
http://www.time.mk/read/c4a0cc566b/b4a476431c/index.html
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2012 во 22:44
Презадоволен...Се што ми фалеше во животот сега ми е достапно со по еден допир на далечинскиот управувач...Да појдеме по ред....22.30
- Телма - Културна хроника или така нешто....мммм....обожавам култура пред спиење
- МРТ 1- Филм, стар, убав, мил....ммммм...солзи на очи...од задоволство ....разбира се
- Нова Куманово - Серија- Дистрикт- оф, оф...убаини...
-Сител- Реклама за Ангели/ шпанска серија, почнува наскоро....јјјеееессссс...ќе си научам  шпански.....и веднаш по рекламите- Завет...мммммммм....се навлеков на неа....леле колку ми е згодна таа плавата...мммммммм
-Канал 5- Почнуваат Вците....тоооо Мемати брате рокни ги...
-Канал пет +....Турска серија без синхронизација...вевееее....и турски ќе си научам...
-Алфа- Реклами...чек, чек оваа ми е омилена...

И ај сега колку не се фер, што попрво да гледам...плачење
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.