Задоволни ли сте од програмите на медиуми
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Медиуми
Опис на форумот: Телевизии, радио, списанија, весници...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=23247
Датум на принтање: 04.Февруари.2025 во 09:02 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Задоволни ли сте од програмите на медиуми
Постирано од: gogic
Наслов: Задоволни ли сте од програмите на медиуми
Датум на внесување: 22.Септември.2010 во 11:31
Коментари:
Постирано од: Elmo
Датум на внесување: 22.Септември.2010 во 14:55
Nemojte da gledate televizija mnogu i ke bidete zadovolni. A televizija medium li e vo Makedonija ili e sranje u boja. ne im e sezonata poslednite dvaeset godini ama ke rasturaat koga ke se vrata mediumdziite u forma. Ete rekov nesto na latinica.
------------- Sakam da kazam neznam da recam
|
Постирано од: brza
Датум на внесување: 22.Септември.2010 во 15:50
prezadovolen i toa!
...do tolku shto,...voopshto i ne gi gledam,...ne za drugo , tuku ,od sram shto se za bez pari , a nemerlivo dobri !
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 22.Септември.2010 во 16:13
Да, да ..презадоволна.
И тоа што го има...е права глупост. Нема скоро ништо интересно
------------- Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
Постирано од: bluebell
Датум на внесување: 22.Септември.2010 во 21:38
Не се оптоварувам премногу со медиумите!
------------- always look on the bright side of the life!
|
Постирано од: mungos80
Датум на внесување: 24.Септември.2010 во 23:16
Презадоволен телевизор непуштам,освен за фудбал
------------- “Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
Постирано од: mamamd
Датум на внесување: 25.Септември.2010 во 09:50
Па да..како почнуваат со вести од 15 до некаде 19 часот има што да се види...и чуе
-------------
|
Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 25.Септември.2010 во 17:35
------------- На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент: Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
|
Постирано од: stigma04
Датум на внесување: 05.Октомври.2010 во 00:07
zadovolen sum od slednite televizii alfa tv i nasa tv novi televizii pomoderni i mnogu dokumentarci davat sto drugite ne gi davat isto dobri se telma i kanal5
------------- Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
Постирано од: Mindy
Датум на внесување: 05.Октомври.2010 во 11:44
brza напиша:
prezadovolen i toa!
...do tolku shto,...voopshto i ne gi gledam,...ne za drugo , tuku ,od sram shto se za bez pari , a nemerlivo dobri !
|
Исто како brza и јас од што сум презадоволна со восхит го пишувам коментарот тука
Само се прашувам дали сме пак на некој начин под турско ропство или мене така ми се чини ?
Програмата на медиумите им е преплавена со турски срања од серии , плус емисии од типот на Backstage кои дефинитивно не знаат или не умеат што да емитуваат интересно за народот ......... се некои содржини на reality show , на бирање анти таленти и голем број срања поради кои и не гледам тв
|
Постирано од: MyWay
Датум на внесување: 05.Октомври.2010 во 15:13
Па веќе и нема некоја програма...... освен за вести не седнувам да гледам нешто друго..........премногу серии турски, индиски, бразилски шпански.... на сите канали едно исто...Сега наскоро ќе почнат и емисиите на некои водители кои неколку години по ред со истите прашања настапуваат пред своите гости и гледачи..монотонија во движење....Веќе мислам дека излегоа од колосек.... ...Моментално не сум задоволна од ниту еден медиум...
------------- Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......
|
Постирано од: Kali
Датум на внесување: 05.Октомври.2010 во 16:34
Алфа е ок телевизија во глобала. Win win емисијата на Оливера Трајковска ја сакам, и Пулс на Ана Јовковска е ок (иако и фали малку живост, стана досадна емисијата). Ми се допаѓа Рано ден и Бебе магазин на А1, во голем дел и поради Билјана Дебарлиева. На телма има убава емисија за деца, 5+. Се останато е големо срање од непрофесионални и неедуцирани а суетни водители, и програма која навредува здрав мозок почнувајќи од квизови, ток и други шоуа, серии, и останато, како што вика Mindy
Фала Богу што постои кабловска/сателитска, инаку за џабе ќе бришев прашина од телевизорот.
|
Постирано од: Schatzii7
Датум на внесување: 22.Јануари.2012 во 16:44
Од која програма преплавени се медиумиве со турски серии. Програмската шема на голем дел од телевизииве им е слична, нема нешто ново, поразлично по што ќе се издвојуваат една од друга. Единствено што вреди се Македонските народни приказни и К 15. Колку што можам да приметам единствено Алфа, Наша Тв и Телма не емитуваат турски, шпански и не знам какви серии. Треба да се потрудат малку повеќе околу нивната програма, да даваат некои понови играни филмови, документарни емисии и сл. со што ќе добијат поголема гледаност.
------------- »Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
Постирано од: annaja
Датум на внесување: 23.Јануари.2012 во 01:27
Мене искрено многу ми фали HTV....а од домашниве гледам Алфа и 24вести. Гледам никој не ја гледа PINK15....и читам газдата Митровиќ продава дел од телевизијата,бил во преговори со некој странски телевизии меѓу која и RTL
|
Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 23.Јануари.2012 во 01:33
НЕ!
------------- На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент: Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
|
Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 23.Јануари.2012 во 01:37
NEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeee
------------- Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
Постирано од: paton
Датум на внесување: 23.Јануари.2012 во 01:50
Презадоволен...ништо не даваат......
|
Постирано од: zabegan
Датум на внесување: 23.Јануари.2012 во 02:04
воопшто не сум задоволен од било што што спаѓа во медиуми, било каде во светот, медиумите служат за пренесување на информации и настани кои не сме ги виделе, не за манипулирање со јавното мислење
------------- размисли пред да напишеш глупост
|
Постирано од: Andjelina
Датум на внесување: 17.Февруари.2012 во 12:15
не,турски серии и ток шоуа кои не личат на ништо,вести -црна хроника...
------------- Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
Постирано од: vivi1
Датум на внесување: 17.Февруари.2012 во 12:25
NE...voopsto...
------------- vivi
|
Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 17.Февруари.2012 во 13:40
Да, задоволен сум од тоа што сум го изгледал, а не од понудата воопшто.
ПС: Пред некој ден изгледав една епизода од ,,Саваш,,, ми кажа баба ми (таа ја следи секој ден ) дека бил машински инженер, па седнав да видам како изгледа тоа кога глуми машински инженер ... и заклучив дека не глуми лошо (и другите глумци се добри), серијата е технички совршено направена, музиката одлична, само содржината ми е малку безвезе... немам намера понатаму да ја гледам (а некои велат дека била зараза), не сум уклопен.
-------------
|
Постирано од: Messenger
Датум на внесување: 28.Февруари.2012 во 04:11
Зошто програма за автомобили на Алфа телевизија е насловена на англиски "Life, Аuто, Stylе" ?
Зарем немаме соодветни македонски зборови ?
------------- Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
Постирано од: Majkl
Датум на внесување: 28.Февруари.2012 во 22:56
Messenger напиша:
Зошто програма за автомобили на Алфа телевизија е насловена на англиски "Life, Аuто, Stylе" ?
| Да звучи модерно, по со стил. Тоа ти е како римјаните кога се правеле фраери па користеле старогрчки, односно 19. и почеток на 20. век н.е. француски и германски како што биле во мода.
Ако кажеш „Живот, Кола, Стил„ звучи некако повеќе македонски, поселски, а во Македонија има само овци, магариња, коњски коли или некои таква асоцијација имаа(т)...
а ако кажеш "Life, Аuто, Stylе" тоа звучи поамерикански, а во америка сите возат спортски cars со style
|
Постирано од: FosterThePeople
Датум на внесување: 28.Февруари.2012 во 23:02
Што има задоволство од турските серии што ги даваат 24/7? Имам приметено дека интересните јаки филм.чиња ги даваат после 12,кога ретко кој е буден за филм...катастрофа! Многу мразам оти секоја сабота и недела има репризи цел ден...па дајте бе луѓе и за другите нешто не само за децата и старите!
------------- I just wanna feel real love.
|
Постирано од: Messenger
Датум на внесување: 29.Февруари.2012 во 03:08
Majkl напиша:
Messenger напиша:
| Да звучи модерно, по со стил. Тоа ти е како римјаните кога се правеле фраери па користеле старогрчки, односно 19. и почеток на 20. век н.е. француски и германски како што биле во мода.
Ако кажеш „Живот, Кола, Стил„ звучи некако повеќе македонски, поселски, а во Македонија има само овци, магариња, коњски коли или некои таква асоцијација имаа(т)...
а ако кажеш "Life, Аuто, Stylе" тоа звучи поамерикански, а во америка сите возат спортски cars со style
|
Majkl, за жал така е... само има една поговорка која вели:
Ако не се цениш себе си, нема никој да те цени .
Нашите луѓе не ја знаат... или ја забораваат.
------------- Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
Постирано од: sanja-a
Датум на внесување: 01.Март.2012 во 20:49
додека трае системот 24/7 туркиш серии задоволство немит... ... не дека па порано имаше што да се гледа... ама откако почнаа турскиве нема спас...
------------- Обожавам луѓе кои ме смеат. Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн
|
Датум на внесување: 01.Март.2012 во 21:09
Порано беа на мода шпанските,па индиските оние џаламарите што немат појма од глума(кои уште траат но се во загрозен вид),некое време беа српските и хрватските што беа така така,а сега дами и господа!!!Секоја турска глупа серија е мегахит,терахит,ултрахит,потресна...плачки,деца,мажеви швалери,швалерки....ланец на изневерувања и гугукања.Немам коментар!
|
Датум на внесување: 01.Март.2012 во 21:19
А што имаат заедничко српските со латиноамериканските, индиските и турските серии??? Зошто ги ставаш во ист кош ?
-------------
|
Датум на внесување: 01.Март.2012 во 21:23
Имаат доста заеднички работи ама сепак не ги мерев со индиските и турските.Сакав да кажам дека модата на сериите по ТВ многу брзо се менуваше.
|
Датум на внесување: 01.Март.2012 во 21:27
Па наброј од тие ,,доста заеднички работи,, барем 3...
-------------
|
Датум на внесување: 01.Март.2012 во 21:30
Сега сакаш да кажеш дека напразно пишувам?! Набројувам,иако по горе ги пишав:Дете,маж,жена,неверство.Секој филм е со иста содржина,што крајно ми оди по нерви.
|
Датум на внесување: 01.Март.2012 во 21:36
Не ме убеди, ама ајде, млад си... ... нема да те разубедувам.
-------------
|
Датум на внесување: 01.Март.2012 во 21:39
Изразувам почит кон постариот погоре
|
Датум на внесување: 01.Март.2012 во 21:44
Датум на внесување: 01.Март.2012 во 21:45
Се предавам,победи!
|
Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 02.Март.2012 во 17:09
Хммм...овде имало натпревар...
А сега и јас да се произнесам на темава со нескриено незадоволство. Имено и на мене ми е преку глава од серииве , без разлика дали се шпански,турски,за индиски па ич не сакам да зборам. Поквалитетно перење на мозок не е измислено,па претеризам...серија врз серија,плачки ,лигавења,никој не знае ни која му е мајка,никој не знае дали и колку деца има,аман више. Последно нешто што со внимание и апетит гледав беше Златна Бубамара,ете Сашко е мулти талентиран дечко ,со голем смисол за хумор,со слух за музика,снаодлив на сцена,спремен за одговор на скокотливи прашања...уфф изгледа на нас ни фали нешто што ќе не оттргне од секојдневието,ни фалат насмеани лица кои умешно и на свој начин знаат цела една сала да насмеат до солзи. Сашко ,остани таков ...ни требаш!
------------- Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
Постирано од: Santijago
Датум на внесување: 02.Март.2012 во 17:15
Многу задоволен!!! Како и сите останати.
Гледам на интернет само тоа што ми се гледа. ТВ скоро и да не вклучувам.
------------- I'm out bcz of pathetic around here
|
Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 02.Март.2012 во 17:16
Santijago напиша:
Многу задоволен!!!Како и сите останати.
ТВ скоро и да не вклучувам. |
......
------------- Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
Датум на внесување: 02.Март.2012 во 17:17
Па сум Ќе си пуштам на нет и си гледам. Селективно
|
Датум на внесување: 02.Март.2012 во 18:59
дали сум задоволен? понекогаш ми иде да си го запалам телевизорот и да се преселам во пештера, на највисоката планина...
фала му на бога што денс постои технологија што дава повеќе програми
|
Датум на внесување: 02.Март.2012 во 19:40
Renatax напиша:
ни фалат насмеани лица кои умешно и на свој начин знаат цела една сала да насмеат до солзи. | Така е!Преку глава ни се плачки и кукулелења за децата и мажевите.
|
Датум на внесување: 03.Март.2012 во 11:41
FosterThePeople напиша:
Renatax напиша:
ни фалат насмеани лица кои умешно и на свој начин знаат цела една сала да насмеат до солзи. | Така е!Преку глава ни се плачки и кукулелења за децата и маж (ите) евите. |
Седи-единица за множина кај именките Ма и репризата од Буба Мара ќе ја гледам сега во недела Искрено ми се крева коса на глава од репризи и од вести-ретко некоја емисија да ти “легне“ на душа
-------------
|
Датум на внесување: 03.Март.2012 во 11:55
Знам дека е правилно МАЖИТЕ ама во нашата средина инаку викаме.Фала што ме поправи.
|
Датум на внесување: 03.Март.2012 во 12:13
FosterThePeople напиша:
Знам дека е правилно МАЖИТЕ ама во нашата средина инаку викаме.Фала што ме поправи. |
-------------
|
Датум на внесување: 18.Март.2012 во 14:37
јас сум крајно изреволтиран што оваа сезона ќе нема да можам да следам Formula1 на македонските телевизии... и за тоа плаќаме радиодифузна... катастрофа е државава, во пакет со нејзините медиуми!
|
Постирано од: ManWithoutSoul
Датум на внесување: 18.Март.2012 во 15:04
Воопшто не сум задоволен.
1. Многу е монотоно што даваат само едно исто. - Кога дојде манијата со Венецуелски филмови, сите македонски т.е. Балкански телевизии даваа само такви. Во ред, нека даваат Венецуелски, нека даваат Индиски, ете и турски нека даваат, но нека бидат тие со добар квалитет, а не нискобуџетни како на индиго прравени серии. - Единствена серија што беше нешто поразлична во Македонија беше „Un paso adelante". - Има толку Шпански, Англиски, Хрватски и какви уште не серии - малку поскапи, но доста поквалитетни. - На крај, зошто да ги кривиме медиумите? Ние дозволуваме да не понижуваат како гледачи и да ни сервираат само ѓубре а ние како лудаци да се заразуваме. 2. Документарните програми се преземени и сихронизирани, нема ништо ново и интересно. - На канал 5 оди една емисија што на други странски телевизии сме ја гледале пред 10 години. Зевзекманија, оди веќе 5 години а може и повеќе и секој нареден продолжеток е помал со нови идеи, можам два дена да бројам една иста реченица во колку продолжетоци ја имаат дадено. - МТВ да не зборувам, една документарка за тоа како во Индија има хотел за кучиња ја гледам од дете кога бев...(а оддамна бев дете) 3. К-15, Еднооки, и сличните - и тие ми стануваат досадни. Знаете кога едно само исто има...кога немаш многу избор и тоа што било интересно станува досадно. 4. Играните филмови - Леле тука сме најзаникаде... Самрак на Сител го даваат 10 пати...наместо да ги дадат сите делови тие првиот дел 10 пати. Во ред, што сакате да постигните? Да ги научиме сите реплики на памет, за да ни биде поинтересен вториот дел? Или немате пари да ги купите и другите делови? - Најновиот филм што одел на Македонските канали е од 2007 година... 5. Квизовите и реалните шоуа. - Од тркало на среќата сум задоволен - и како не би бил кога единствениот шоумен во македонија го води... Се друго е гола вода...
- а што може да очекуваме? Досадна држава, досадни медиуми. Сакам да кажам досаден регион(цел балкан)- досадни медиуми
------------- Оној кој позајмува книга е идиот. А оној кој ја враќа позајмената книга е уште поголем идиот.
|
Датум на внесување: 18.Март.2012 во 16:12
Само хрватската телевизија и телма ги гледам...друго кај и да пуштиш турци и индијци рикат како магариња на секој пола саат. За тоа со квизовите се сложувам дека само тркало на среќата ми се допаѓа ама и се или нешто не е толку лошо...ама лесни пари?!?!?Со тоа "пеачката" што дробе непотребни работи со бендот,заникаде водител,расфукани негови придружнички и.т.н. Што со нив?Пак емисијата е за никаде ми се оди во WC кога гледам.
|
Датум на внесување: 18.Март.2012 во 16:48
- Абе дури и репризи да даваат од шоуто на Опра(иако скоро сите ги имам гледано по неколку пати) ќе биде подобро од ова како „Лесни пари“ „Бејкстејџ“ и слично
------------- Оној кој позајмува книга е идиот. А оној кој ја враќа позајмената книга е уште поголем идиот.
|
Датум на внесување: 18.Март.2012 во 17:14
...ajde be ,,.....ne kukajte!....
...kakvi se ,..takvi se...ama , najvazno shto e....vashi si se!
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Датум на внесување: 18.Март.2012 во 17:23
Мој??? Не бе не ги финансирам јас како може да се мои?
|
Датум на внесување: 19.Март.2012 во 21:59
ManWithoutSoul напиша:
Воопшто не сум задоволен.
- На крај, зошто да ги кривиме медиумите? Ние дозволуваме да не понижуваат како гледачи и да ни сервираат само ѓубре а ние како лудаци да се заразуваме.
| со се се согласувам, освен со ова, прашај кого сакаш, ќе ти каже дека сите македонски телевизии се чисто с*ање, од технички особини, па се до наједноставен менаџмент на програмата единствени луѓе кои следат македонски телевизии во државава се пензионерите, и тоа не поради интерес, туку поради досада и непознавање на други јазици... особено во време каде имаш на располагање скоро стотина канали, никој не сака да застане на некој од македонските... така да, никој не е заразен, туку само сме толерантни, и тоа не поради карактер, туку поради тоа што имаме избор, не само на програми, туку и на медиуми
и единствена причина поради која нашите телевизии не даваат квалитетни странски емисии, филмови и серии, се авторските права и себичноста со пари, а што се однесува на квалитетот на домашните емисии, тој се должи на огромната доза на црн бизнис позади телевизииве и вака ќе си остане се додека единствената конкуренција меѓу телевизиите е политичката и додека немаме водечки фактор во телевизијата, кој во нормални земји е националната телевизија
|
Датум на внесување: 19.Март.2012 во 22:54
Точно...само луѓе без работа колку да им помине дента гледат серии по нашите МЕДИУМИ(ако можат така да се наречат),или пак оние кои што моментално нема што да прават. Зошто не земат пример од другите телевизии по на север каде што се дават емисии за развојот во државите,и други корисни работи а не...Ѓумуш,Малото Рикало,солзи на есента солзи на ова солзи на она...дајте бре ви се молам нешто салам...!
|
Постирано од: gogic
Датум на внесување: 25.Март.2012 во 14:32
Во право си зашто да дава милон да купи некоја добра серија кога мозе да даде некоја ситна пара и да пере мозок со таа :( и да си биде во ќар.За нас е тоа лошо но за газдите на медиумите тоа е супер.И мое мислење е дека порано беа малце по квалитетни имаше англиско германско првенство во фудбал формула1 НБА македонска лика некоја натпревар а сеа го нема ни тоа
|
Датум на внесување: 06.Април.2012 во 00:20
da!...prezadovolen sum , bidejki... .ne gi gledam!
|
Постирано од: *moon*
Датум на внесување: 06.Април.2012 во 01:33
Da, posebno od KAnal 5
------------- Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
Постирано од: mrzla
Датум на внесување: 08.Април.2012 во 02:20
Имав период во кој мораше да бидам дома,и баш како никогаш пробував да гледам тв.Освен Здраво Македонијо на Канал 5,Во прво лице и Пулс на Алфа нема што да се гледа
------------- И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
|
Постирано од: kingofkings
Датум на внесување: 09.Април.2012 во 12:26
Телевизија во последните 2 години престанав да гледам... Апсолутно нема што да се гледа освен турските серии кои ги има од сабајле па до вечерните часови... Единствено што гледам е фудбал ама и тоа многу ретко...
|
Постирано од: ARTE
Датум на внесување: 11.Април.2012 во 19:42
od nasive mediumi nikako nema mediumi vo mk a tv pa ic.se e toa amtersko prazno sranje na celo so nasiot javen servis za zal ali taka e. zatoa jas ne gi gledam niv.Si gledam stranski tv Satelit na total tv na primer edna od tie e RTS koj e najdor vo se bbc.
|
Датум на внесување: 11.Април.2012 во 20:02
ARTE добро ти си гледаш РТС... продолжи си да си гледаш ... ама сигурен сум дека никој не е импресиониран од твоето србоманско "пророштво" и никој нема да гледа РТС затоа што ти гледаш и никој нема да ти завиди што гледаш најмногу РТС па ќе земе дајлински и ќе ја бара баш РТС да гледа.
|
Постирано од: Орка
Датум на внесување: 17.Ноември.2012 во 09:46
Иако формата на изразување воопшто не ми се допаѓа.Баш и не морало да се направи паралелата помеѓу петстотини години ропство и сериите... Оти претходно шпанските ни беа на репертоар,друг си е проблемот. Но ај нека биде со помин http://www.time.mk/read/c4a0cc566b/b4a476431c/index.html" rel="nofollow - http://www.time.mk/read/c4a0cc566b/b4a476431c/index.html
|
Постирано од: gonzo
Датум на внесување: 12.Декември.2012 во 22:44
Презадоволен...Се што ми фалеше во животот сега ми е достапно со по еден допир на далечинскиот управувач...Да појдеме по ред....22.30 - Телма - Културна хроника или така нешто....мммм....обожавам култура пред спиење - МРТ 1- Филм, стар, убав, мил....ммммм...солзи на очи...од задоволство ....разбира се - Нова Куманово - Серија- Дистрикт- оф, оф...убаини... -Сител- Реклама за Ангели/ шпанска серија, почнува наскоро....јјјеееессссс...ќе си научам шпански.....и веднаш по рекламите- Завет...мммммммм....се навлеков на неа....леле колку ми е згодна таа плавата...мммммммм -Канал 5- Почнуваат Вците....тоооо Мемати брате рокни ги... -Канал пет +....Турска серија без синхронизација...вевееее....и турски ќе си научам... -Алфа- Реклами...чек, чек оваа ми е омилена...
И ај сега колку не се фер, што попрво да гледам...
------------- You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|