|
ШТО СЛУШАТЕ ВО МОМЕНТОВ? |
Внеси реплика | страница <1 264265266267268 627> |
Автор | |
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
vivi
|
|
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Plasi me on, gde si ti
hiljadu se stvari moglo desiti glupi d-mol za kim tuguje svu noc Uzme me u svoju tamnu kociju nebo primi boju tvojih ociju znam taj put, to je precica za bol... |
|
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Incredible Blue
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
When you’re weary And haunted And your life is not what you wanted When you’re trying so hard to find it When the lies speak the loudest When your friends are starting to leave When you’re broken by people like me I hurt too, I hurt too When an ocean sits right between us There is no sign that we’ll ever cross You should know now that I feel the loss I hurt too, I hurt too Even though you are drowning in valley’s of echoes I believe there is peace in those hills up ahead You will climb ‘til you find places you’ll never let go And I will also be here praying just like I said I hurt too, I hurt too |
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So you feel misunderstood Baby have I got news for you On being used, I could write a book But you don't wanna hear about it Cause I've been losing sleep And you've been going cheap And she ain't worth half of me, it's true Now I'm telling you Come hell or waters high You'll never see me cry This is our last goodbye, it's true I'm telling you Now I'm strong enough to live without you Strong enough and I quit crying Long enough, now I'm strong enough To know you gotta go There's no more to say So save your breath and walk away No matter what I hear you say I'm strong enough to know you gotta go Изменето од d4 b3 - 12.Април.2012 во 13:29 |
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A few questions that I need to know how you could ever hurt me so I need to know what I've done wrong and how long it's been going on Was it that I never paid enough attention? Or did I not give enough affection? |
|
Внеси реплика | страница <1 264265266267268 627> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |