Испечати | Затвори го прозорот

ШТО СЛУШАТЕ ВО МОМЕНТОВ?

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: АРХИВА
Име на форумот: Забава, разно, игри, интима
Опис на форумот: џиџимиџарница
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=24777
Датум на принтање: 01.Октомври.2022 во 00:15
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: ШТО СЛУШАТЕ ВО МОМЕНТОВ?
Постирано од: fiks
Наслов: ШТО СЛУШАТЕ ВО МОМЕНТОВ?
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 09:51
Што слушате во моментов 6-ти циклус.

Старата тема оди во Архива.

Па што слушам во моментов?-Еве овасреќа

http://www.youtube.com/watch?v=OIh3nO6-V_A&feature=share -Коментари:
Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 13:11

http://www.youtube.com/watch?v=GKZWtNAZE_s - Tose Proeski-Guilty

-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 13:17
http://www.youtube.com/watch?v=XE5xjRUWmaE&feature=related - Tose Proeski ft Gianna Nannini - Aria

-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 13:25
http://www.youtube.com/watch?v=wRYLCI22B3g - Na tvojim usnama-Galija

-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 16:06
http://www.youtube.com/watch?v=ZpDQJnI4OhU - One....

-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 16:09
sekerna-parketi


Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 16:11
http://www.youtube.com/watch?v=p-Z3YrHJ1sU - Stereo Love ....

-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 16:14
http://www.youtube.com/watch?v=Vt2YIpZWBqA - Lady in red

-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 16:16
http://www.youtube.com/watch?v=I5UaHQDWk8I - Breathe ....

-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 16:20
http://www.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_s8 - In and Out of Love ...

-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!Постирано од: Indurain
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 16:21
http://www.youtube.com/watch?v=KgIfC33IuRY&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=KgIfC33IuRY&feature=related


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 16:22
http://www.youtube.com/watch?v=JauSjMWHbQE - Tose Proeski cresa

-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 16:27
http://www.youtube.com/watch?v=wWxHEb8Hqf0&feature=related - In my secret life

-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 16:30

http://www.youtube.com/watch?v=u-J_WkANWY4&feature=related - Tose Proeski- Nesanica

-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 16:43
...Nepovtorliv...
http://www.youtube.com/watch?v=lI522f5YAlE&feature=related - Tose Proeski - Nekade vo nokta

-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: ПодВодно
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 16:50
http://www.youtube.com/watch?v=zmQa2BRNIr0 - Wrong Time, Wrong Place


Постирано од: Joshua_Tree
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 16:54
Katrina leskanich-Walking on sunshine

-------------
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 16:56

http://www.youtube.com/watch?v=GHPLJboFRYY&feature=related - Café del Mar - Paradise

-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Indurain
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 16:59
http://www.youtube.com/watch?v=pBM7kIxBDAw - http://www.youtube.com/watch?v=pBM7kIxBDAw


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 17:02

http://www.youtube.com/watch?v=kYkVtz6ozJE - Grace Jones-La Vie En Rose

-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Indurain
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 17:06
http://www.youtube.com/watch?v=nl2ssrn-vRs - http://www.youtube.com/watch?v=nl2ssrn-vRs


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 17:12
http://www.youtube.com/watch?v=ia_iWfAGRWI - Lady

-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: Joshua_Tree
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 17:15
Dianna Krall-Just the way you are

-------------
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes


Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 17:18
http://www.youtube.com/watch?v=7H47oQH1TW4 - Robert Pattinson - Let me sign


Постирано од: Joshua_Tree
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 17:20
Dianna Krall-Quiet nights

-------------
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes


Постирано од: Joshua_Tree
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 17:26
Billie Holiday-East of the sun and west of the moon

-------------
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes


Постирано од: kejt-d-grejt
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 17:36
Originally posted by Joshua_Tree Joshua_Tree напиша:

Billie Holiday-East of the sun and west of the moon


e arno de
uboooo uboooo......


-------------
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза


Постирано од: Joshua_Tree
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 18:49
U2-Sunday bloody sundayљубовљубовљубовљубовљубов

-------------
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 18:52
http://www.youtube.com/watch?v=706QhD-kE48 - Marija Serifovic: Molitva

-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Joshua_Tree
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 18:59
U2-With or without you

-------------
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 19:14
http://www.youtube.com/watch?v=bi-I5n0TV_8&feature=related - Zeljko Joksimovic - Lane Moje

-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Joshua_Tree
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 19:19
Whitesnake-Give me all youre love tonight

-------------
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes


Постирано од: Joshua_Tree
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 20:27
Elton John&John Lenon-Lucy in the sky of diamonds

-------------
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes


Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 22:31
http://www.youtube.com/watch?v=st_P2n-l8j0 - From autumn to ashes - Abandon your friends


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 22:41
http://www.youtube.com/watch?v=dBSyQ-BBDYY - Oliver Dragojevic-Cesarica

-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 22:45
http://www.youtube.com/watch?v=znvqF7DDrzM&feature=related - Sasa Matic-Kad ljubav zakasni

-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 23:29
http://www.youtube.com/watch?v=F5taqcsXhAI&feature=related - Aleksandar Tarabunov - Kazi koj te ima

-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 23:55

http://www.youtube.com/watch?v=j6Sn8dV-BiI - Tose Proeski & Antonija Sola - Volim osmijeh tvoj

-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Astrid
Датум на внесување: 29.Јули.2011 во 01:54
http://www.youtube.com/watch?v=5hs3aRqxo70 - http://www.youtube.com/watch?v=5hs3aRqxo70


Постирано од: Astrid
Датум на внесување: 29.Јули.2011 во 02:03
http://www.youtube.com/watch?v=dPnRB4Wuc9k&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=dPnRB4Wuc9k&feature=related


Постирано од: Astrid
Датум на внесување: 29.Јули.2011 во 02:06
http://www.youtube.com/watch?v=14sowqdY_Tg&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=14sowqdY_Tg&feature=related


Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 29.Јули.2011 во 08:16
Pearl jam - Garden


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 29.Јули.2011 во 18:00
http://www.youtube.com/watch?v=MpJ6CEqZaiM&feature=related - I`ll go crazy If I don`t go crazy tonight


Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 29.Јули.2011 во 18:55
http://Twww.youtube.com/watch?v=y2kEx5BLoC4 - Tracy Chapman - Give me one reason

-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!Постирано од: Орка
Датум на внесување: 29.Јули.2011 во 19:06
http://www.youtube.com/watch?v=PDhaBcZF1bg - With or without you
Коментаров...My girlfriend said that U2 sucked and had no talent. I am now single.
ben44454 3 months ago 276


Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 29.Јули.2011 во 22:17
http://www.youtube.com/watch?v=8_OXleucz7k&ob=av2n - Blackfield - Cloudy now


Постирано од: Marko Polo 1
Датум на внесување: 29.Јули.2011 во 22:28
http://youtu.be/Egcfxd-uZ_k - МЕМОРИЈА - Нена


-------------
Incredible Blue


Постирано од: Marko Polo 1
Датум на внесување: 29.Јули.2011 во 22:32
http://youtu.be/tvqX0-jHafU - Visoki stikli - Konkord

-------------
Incredible Blue


Постирано од: Marko Polo 1
Датум на внесување: 29.Јули.2011 во 22:36
http://youtu.be/pyffEVnRPhs - Hotel - Ofelija


-------------
Incredible Blue


Постирано од: Marko Polo 1
Датум на внесување: 29.Јули.2011 во 22:43
http://youtu.be/xjRZqDnwPwY - Летна шема - Октавијан

-------------
Incredible Blue


Постирано од: Marko Polo 1
Датум на внесување: 29.Јули.2011 во 22:47
http://youtu.be/Ojniz5qVZfc - Одам на југ - Автограм

-------------
Incredible Blue


Постирано од: Marko Polo 1
Датум на внесување: 29.Јули.2011 во 22:51
http://youtu.be/ZROLX3m7vh8 - Меморија - Нашите сликиdedicated...

-------------
Incredible Blue


Постирано од: Marko Polo 1
Датум на внесување: 29.Јули.2011 во 22:57
http://youtu.be/ObVMzPyVYqo - Tokmu Taka - Dzentlmen

-------------
Incredible Blue


Постирано од: Marko Polo 1
Датум на внесување: 29.Јули.2011 во 23:01
http://youtu.be/RS02OLH5hi0 - Leva patika - Nepravda

-------------
Incredible Blue


Постирано од: Marko Polo 1
Датум на внесување: 29.Јули.2011 во 23:07
http://youtu.be/8bHU7SAxT34 - Capaj i Venko Ako ljubis dukati

-------------
Incredible Blue


Постирано од: Marko Polo 1
Датум на внесување: 29.Јули.2011 во 23:18
http://youtu.be/HKDAx3FfS50 - Zijan - Pusti Kosi

-------------
Incredible Blue


Постирано од: Marko Polo 1
Датум на внесување: 29.Јули.2011 во 23:27
http://youtu.be/Dus8yJ2HCu8 - Mizar - Doždot-------------
Incredible Blue


Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 30.Јули.2011 во 00:08

Manu Chao - Si Me Das Ah ElegirтрепкањеПостирано од: ekszi88
Датум на внесување: 30.Јули.2011 во 09:42
http://www.youtube.com/watch?v=liwej6a-g5I - Three days grace - Over and Over


Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 30.Јули.2011 во 14:18
http://www.youtube.com/watch?v=jugKEpBZJIw - Тоше Проески и Кристијан Ристески - My little one


Постирано од: Joshua_Tree
Датум на внесување: 30.Јули.2011 во 17:27
Metallica-Turn the page

-------------
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes


Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 30.Јули.2011 во 18:13
http://www.youtube.com/watch?v=7H47oQH1TW4 - Robert Pattinson - Let me sign


Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 30.Јули.2011 во 18:28

http://www.youtube.com/watch?v=hlYtgtRugFs - Potsetuvanje ....-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 30.Јули.2011 во 18:34
http://www.youtube.com/watch?v=HJcGme5zclA - Straight To Number One - Touch And Go

-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!Постирано од: Joshua_Tree
Датум на внесување: 30.Јули.2011 во 22:08
Oliver Mandic-Zbog tebe bih tucao kamen-------------
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes


Постирано од: Joshua_Tree
Датум на внесување: 30.Јули.2011 во 22:14
Ritam Nereda-Put beznadja

-------------
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes


Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 30.Јули.2011 во 23:26
http://www.youtube.com/watch?v=guaG981MLoQ - Matthew West - Broken girl


Постирано од: Astrid
Датум на внесување: 31.Јули.2011 во 01:58
http://www.youtube.com/watch?v=lpZUx9N5p3s - http://www.youtube.com/watch?v=lpZUx9N5p3s


Постирано од: Astrid
Датум на внесување: 31.Јули.2011 во 02:04
http://www.youtube.com/watch?v=jYEpKJEwBt8&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=jYEpKJEwBt8&feature=related


Постирано од: Astrid
Датум на внесување: 31.Јули.2011 во 02:09
http://www.youtube.com/watch?v=oPQzHswkVxk&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=oPQzHswkVxk&feature=related


Постирано од: Astrid
Датум на внесување: 31.Јули.2011 во 02:18
http://www.youtube.com/watch?v=OeL5jRK__X4 - http://www.youtube.com/watch?v=OeL5jRK__X4


Постирано од: Astrid
Датум на внесување: 31.Јули.2011 во 02:27
http://www.youtube.com/watch?v=DJSr6kVgqwM&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=DJSr6kVgqwM&feature=related


Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 31.Јули.2011 во 13:37
http://www.youtube.com/watch?v=aY8RcFD3m_k&ob=av2e - Band of skulls - Friends


Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 31.Јули.2011 во 16:12
http://www.youtube.com/watch?v=tbCSANsCIa8 - God.name - Krugovi


Постирано од: Joshua_Tree
Датум на внесување: 31.Јули.2011 во 20:03
Queen-These are the days of our lives

-------------
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes


Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 31.Јули.2011 во 20:35

Vivaldi SummerПостирано од: Santijago
Датум на внесување: 31.Јули.2011 во 21:53
http://www.youtube.com/watch?v=8ne0pbA9iKA&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=8ne0pbA9iKA&feature=related

-------------
I'm out bcz of pathetic around here


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 31.Јули.2011 во 23:41
http://www.youtube.com/watch?v=UdvIUHw31js - Mother


Постирано од: емил
Датум на внесување: 01.Август.2011 во 06:18
http://www.youtube.com/watch?v=P_5XmrFWQgM - Цеца

-------------


Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 01.Август.2011 во 09:13
http://www.youtube.com/watch?v=G3lJwyQ_2Qg - Lazy


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 01.Август.2011 во 12:59
http://www.youtube.com/watch?v=TkMl35F9luY - Ne zalim

-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: Astrid
Датум на внесување: 01.Август.2011 во 18:47
http://www.youtube.com/watch?v=7MgpWIVRwVA&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=7MgpWIVRwVA&feature=related


Постирано од: Феникс
Датум на внесување: 01.Август.2011 во 22:51
http://www.youtube.com/watch?v=CQmhmye4yOM&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=CQmhmye4yOM&feature=related

-------------
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...


Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 02.Август.2011 во 07:34
http://www.youtube.com/watch?v=xqds0B_meys&ob=av2e - Three days grace - Animal I have become


Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 02.Август.2011 во 07:35
http://www.youtube.com/watch?v=Ud4HuAzHEUc&ob=av2e - Three days grace - Pain


Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 02.Август.2011 во 07:53
http://www.youtube.com/watch?v=XP4clbHc4Xg&ob=av2e - Rise against - Make it stop


Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 02.Август.2011 во 09:23
http://www.youtube.com/watch?v=0YuaZcylk_o - Joni Mitchel - A case of you


Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 02.Август.2011 во 13:42
http://www.youtube.com/watch?v=QASREBVDsLk&ob=av2e - Casting crowns - Slow fade


Постирано од: Joshua_Tree
Датум на внесување: 02.Август.2011 во 14:14
Nik P.-Du bist mein Leben

-------------
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes


Постирано од: Joshua_Tree
Датум на внесување: 02.Август.2011 во 14:16
Falco-Jeanny

-------------
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes


Постирано од: Joshua_Tree
Датум на внесување: 02.Август.2011 во 14:29
One republic-Apologise...bez toa rap sranjataсреќа

-------------
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes


Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 02.Август.2011 во 16:39
http://www.youtube.com/watch?v=DwQbPgouUYo - House of pain - Jump around


Постирано од: FeaR
Датум на внесување: 02.Август.2011 во 16:55

http://www.youtube.com/watch?v=S0xE_LzkzZo -Постирано од: Joshua_Tree
Датум на внесување: 02.Август.2011 во 17:03
Scent of Woman-Tango,,,you'll never know how to dance it while you tangle with it


-------------
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes


Постирано од: zabegan
Датум на внесување: 02.Август.2011 во 18:12
http://www.youtube.com/watch?v=ur3pVBpX_Xc&feature=related - Exodus - A good day to die

-------------
размисли пред да напишеш глупост


Постирано од: Marko Polo 1
Датум на внесување: 02.Август.2011 во 20:48
http://youtu.be/L3a1pT3NP7M - Bela pesna

-------------
Incredible Blue


Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 02.Август.2011 во 21:28
http://www.youtube.com/watch?v=u5TBX_7cVCU - Katerina - Dragan Vucic


Постирано од: Schatzii
Датум на внесување: 02.Август.2011 во 22:49

http://www.youtube.com/watch?v=xaHtz0Wv6cI">Владо Јаневски-Тајна отровна љубов-------------
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.


Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 02.Август.2011 во 22:53
http://www.youtube.com/watch?v=qcQ3iegpZTc - Alter Bridge - In loving memory


Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 02.Август.2011 во 23:14
http://www.youtube.com/watch?v=85ytCrJ_ygI&feature=share - Dido's lamentИспечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk