![]() |
|
Што знаеш за мене ... !? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6566676869 464> |
Автор | |
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znam deka e zabavna licnost
![]() |
|
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Znam deka momentalno e online
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
znam deka ima mace na avatarot
![]() |
|
![]() |
|
Anita1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
znam deka e redok slucaj
![]() |
|
jas sum jas....
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
deka e rusokosa
![]() |
|
![]() |
|
Anita1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
znam deka ne go menuva avatarot
![]() |
|
jas sum jas....
|
|
![]() |
|
deka e farmaceftka
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
дека не гледа серии
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
дека гледа серии
![]() |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
дека е татко
![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
deka ne e dete
barem ne maloletno
|
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
deka e taticko
![]() |
|
jas sum jas....
|
|
![]() |
|
alexa_1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 1378 |
se
|
|
Човек гледа добро само со срцето, најсуштественото е невидливо за очите.
|
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
nisto
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6566676869 464> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |