![]() |
|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7071727374 100> |
Автор | |
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e kaj sa likovite?
|
|
![]() |
|
Anita1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
epa ti si tuka ama my ja nema
![]() |
|
jas sum jas....
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Драги ...
Сите те полнат со разно разни муабети , пофалби ... некои се лигават од што мислат дека ќе им завидуваат , некои се жалат зошто мислат дека ќе се сожалува со нив ... но на крај нити еден од нив не ти недостасува... Ја нема ни да се пожалам , ни да се пофалам , ни да се лигавам со нешто што сум направил или сум бил некаде , нити барам некој да ме сожалува ... Само се прашувам .... како би било ти без мене и јас без тебе ?
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Драг Идивиди
Еве конечно пристигнав во Македонија ама на кратко само неколку дена. Абе ладно времево тука, затоа и све нервозни луѓево и депресивни , полни со негативна енергија и разочарани. Него се радувам што ми дадоа слободни денови иако се многу малку, ептен малку но доволно колку да се видам со моите дома и со сестра ми па да се вратам назад во топлиот Катар каде секогаш сонце грее ![]() Епа идивиди срцка,да не се чудиш ако не ти пишувам неколку дена оти сакам максимално да го искористам времето тука во Македонија да се извидам со некои личности кои се како мене обични, спортски и секогаш располозени за шегување и зафркавање така да немам намера да муабетам со љубоморни фаци кои само гледат да ти го упропастат денот . Поздрав до тебе и следна дестинација после Македонија е Белгија ...Брисел Im cominggggggg Оле оле оле олееее ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Драги...
една гушка ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Драг-а ИДИВИД-И-ОВКА..стварно не сакам да те гњавам,доцна е..само да ти кажам дека им помогна на многумина кој ти дојдоа како гости,па се здружија со тебе,а ти им помогна да се пронајдат и спознаат .......кој се од каде се и каде се!.Секоја ти чест..до следната принова..опсс пригода де!.
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Drag idividi
Premorena sum denovive, izgleda treba povekje da odmaram. Zivotot mi stanal katastrofalen, nemam vreme ni za sebe a ne pa za drugite. Samo sakam da si legnam i da spijam dobri 20 chasa. |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Драг ИДИВИДИ,незнам дали некој ти кажал ама еве јас ќе ти кажам дека во Св.Димитрија во Скопје се случи-ло чудо!.Да,да...за чудо,верниците повторно почнале да одат ...во црква!.Убав потег од страна на верниците но и од страна на намесниците на нашата црква....!Браво.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Anita1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
drag idividi na krajot na silite sum
![]() ![]() |
|
jas sum jas....
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Драг ИДИВИДИ... што било фино да си сениорКА ![]() кај си бе ти, ми фалеше еј ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
da be,...se gleda kolku ti falel
![]() ![]() ...i pak,ti go chuvavme,..inache,
...celiot toj ke otideshe u....arhiva! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Драг Идивиди, морам да го частам овој Брзиот едно ![]() ![]() И дај фати врски таму кај шефовите да му забранат да краде кафиња на млади ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Драги...
Да ја казниш оваа Анастеа што те откачи ![]() И да ја гушнеш зошто се врати ![]() Ама како што би рекол flas...ти не знаеш да збориш...па ја во твое име ќе ја изгушкам старава...сениорка
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7071727374 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |