IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 102103104105106 173>
Автор
Порака
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2012 во 09:13

Zeksi напиша...

тој бара дела, и споредува, и си вика додека бранко ги аболицираше криминалците овие апсат и од нивните.

а и да се разбереме, криминалот никогаш нема да се искорени, никаде, ама може да се сведе во едни подносливи рамки за разлика од сдсм и бандата околу партијата која самата го протежираше и бранеше и се уште го брани.

...ако не слушаш ќе ти лепнат една заушка и ушите ќе ти ги истегнат.Ете тоа мислам дека се случи деновиве!...останува да видиме како ќе биде судската разврска...немојте само да се каже после судот на СДСМ ги ослободи од обвинение..

Во меѓувреме,конролата над овој простор ќе го превземе некој друг и еден(Агенција за обезбедување ),автоматите за коцка ќе отидат на лицитација и ќе ги купи повторно еден..и ќе продолжи да работи..ама повторно само еден.Оваа "реорганизација" ќе ги сведе на минимум злоупотребите во овој бизнис,еден ќе биде должен и виновен и....ќе се знае текот на парите,ама само еден на еден....и така.намигнување,зошто знаете....полно баби килави деца.

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2012 во 22:40
И ова е една вест (иако мислев дека имаме тема со антикорупцисказбунетост)
Антикорупционерите ќе ги води менаџер по туризам која знае англиски за двојче
ама ова е поважна, оти еве што ти прави заљубувањетоголема насмевка
Војче фати женска и даде оставка
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2012 во 22:56
...изгледа клипчето што се вртеше пред една година,сепак не било монтирано!.Вистината е таа,и што се блесават што ја прикриваат..
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2012 во 01:53
За две децении земјава ќе има 103.660 повеќе жители, но од друга страна, пак, ќе има с` помалку Македонци и нивниот број до 2030 година ќе се намали за 32.000. Ова се проекциите кои може

...taka treba!аплауз...barem ke ima togash ...ushte pogolem broj na spomenici po...glava na zitel...iako i sega ima !

...a tie ke ostanat malku podolgo...i otkako posledniot  moh...pardon...makedonec....''otegne'' papci .

...a na mnogumina i ke im se dopadne toa,...shto ke  umrat kako makedonci ,

... namesto...da ziveele kako ...lugje!да
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2012 во 06:41
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2012 во 07:41
Originally posted by емил емил напиша:

Ситуацијава никако не е добра 

-

Битолските превозници во колапс 

ти бе Емил ко Колумбо да си, откриваш америка по 101-ви пут.
А кога па тоа била добра ситуацијата па сега нешто се исчудуваш????
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2012 во 09:06
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

Originally posted by емил емил напиша:

Ситуацијава никако не е добра 

-

Битолските превозници во колапс 

ти бе Емил ко Колумбо да си, откриваш америка по 101-ви пут.
А кога па тоа била добра ситуацијата па сега нешто се исчудуваш????

Pa narodot im ja doveri vlasta da im ja podobrat situacijata za zivot ....
....a ne da gi pokradatизненадување.....izvini  utepaat .....pa " ko prezivi pricace "да
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2012 во 10:18
Press24: Петмина убиени кај Смилковското Езеро

Изменето од којсумјас - 13.Април.2012 во 10:18
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2012 во 13:49
Баш така. Синоќа одма на вести кажаа... ПЕТКРАТНО УБИСТВО КАЈ СКОПЈЕ

Сочувство до семејстватароза

Се надевам дека брзо ќе го расветлат случајов, инаку џабе фалење дека МВР е такво, вакво....
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2012 во 15:27
Originally posted by Santijago Santijago напиша:

Се надевам дека брзо ќе го расветлат случајов, инаку џабе фалење дека МВР е такво, вакво....

не ќе да е на арно работава!!!
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
annaja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Април.2010
Локација: Macedonia
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај annaja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2012 во 15:48
искрено сочуство до семејствата.тага
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2012 во 18:32
Болна работа. Ми се насолзија очите кога дознав за ова, кога прочитав... Монструозен чин!!! Ај језда не сум нешто по религијава, ама знам колку е ова голем празник. Биваше ли бе да се истури некој на петмина, па не знам која и да е причината? Нешто многу смрди и е заплеткано... не знам што, ама не е ова на арно... Биваше ли бе да е толку болен народов? И кога ќе речам не ми се живее на оваа планета епа еве и зошто! Тој што убил или тие, кој знае, свесни ли се бе што значи загуба? Или одамна го изгубиле срцето некаде по пат? Катастрофа!!! Мислев дека немам зборови за ова, но тоа беше прееска кога бев шокирана.. но сега гнев струи по моево тело. Срамота!!! Како спијат бе навечер овие кои што убиваат??? Како? Каде е совеста? БОЛЕСТ!!!
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2012 во 19:09
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

Originally posted by Santijago Santijago напиша:

не ќе да е на арно работава!!!

Работата не е на арно. Не дека не е дозволено некој да дојде и да не испоубие сите, едноставно е, си постои казна за тоа. 
Ваков срамен чин баш пред еден ваков голем празник навистина го остава човек без понатамошен коментар. 
Едно само не ми е јасно, одма ја повикаа Јанкуловска да замине од функција. Па добро бе луѓе, размислувате ли вие со чиста глава??? Како може таа од дома да контролира кој кого и каде ќе убие? Сакате полициска држава? Сакате да има полицаец на секои 100 метри? Може мислите така дека ќе го намалите криминалот... Факт е дека криминалните дејствија никогаш нема да се искоренат. Не Јанкуловска, кој сака нека дојде на нејзино место. А сигурен сум дека ќе го расчисти и овој чин, без разлика на критиките од страна. 
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2012 во 19:14
Јас не знам ни за Јанкуловска ни за никој, ова е страшно што се случува... Не знам... навистина не знам..  а и со оглед на тоа што се случува веќе ми е страв да излезам на улица. После настанов ме стрефи параноја.
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 102103104105106 173>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.