|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 5556575859 62> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две плавуши.
- Јас ги сакам мажите како турско кафе. - Значи сакаш црни и жешки мажи! - Не, ги сакам три пати на ден! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Зошто плавушите не го сакаат женскиот тоалет?
- Затоа што таму мораат сами да си ги соблекуваат гаќите. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша сака да се секса на под?
- Затоа што сака да и влезе до даска |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две плавуши разгледуваат фотографии:
- Ова е дедо ми на 11 години. - Ха! Не знаев дека човек може да стане дедо на 11 години. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две плавуши седат на кафе и оговараат друга плавуша:
- Слушна ли, се удавила летото на море? - Како? - Паднала од кејот во водата. - Таа нели знаеше да плива? - Знаеше, ама некој поставил знак забрането пливање. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се возеле двајца дечки во автобус, па и викаат на една згодна плавуша:
- Мала, ај покажи ни го папокот, ќе ти дадеме 50 евра. - Дајте ми вие 100 евра ќе ви покажам и кај ми е оперирано слепото црево. - Еве ти ги парите, ајде сега соблекувај се! Автобусот застанал на автобуската станица кај болницата, а таа им вели: - Ја гледате зградана десно… - Ја гледаме. - Епа таму ме оперираа од слепо црево… |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша излегува со новиот дечко. Седат во еден парк, дечкото вади кутија цигари, ги подава кон неа и прашува:
- Цигара? Плавушата: - Знам дека е цигара… |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во 18 часот Русокоса и Црвенокоса гледале вести. Давале како еден маж стои на мост и се заканува дека ќе рипне.
Русокосата се клади по 100 денари дека тој нема да рипне. Црвенокосата прифатила. По 1 минута, мажот се решил и рипнал, тогаш Русокосата и ги подала парите на Црвенокосата. Но таа ги одбила. - Морам нешто да ти признаам. Јас вестиве ги гледав во 16 часот и знаев што ќе се случи. – рекла Црвенокосата. А на тоа русокосата вратила: - Абе и јас ги гледав но немислев дека уште еднаш ќе рипне. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две плавуши разговараат:
- Си направив уште една дупка на увото! - И како? Сега подобро слушаш? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша оди во продавница и го прашува продавачот: - Колку пари е чоколадава? - Пет бакнежи! - Во ред, сега баба ми ќе ви плати! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто од сите жени, плавушите имаат најубави нозе?
- Па кој нема во глава, има во нозе. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седи плавуша во автобус, и приоѓа една баба и и вика:
- Девојко, дали сакаш да се замениме? - Што? Јас да бидам баба? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша во пошта испраќа писмо. Службеникот и вели:
- Пакетот ви е претежок, треба да залепите уште една марка. - Така ќе биде полесен? |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша застанува со колата на бензиска станица, Дечкото во комбинезон ја прашува:
„Каков да ви наточам? 95? 98?“ „А немате некој свеж од оваа година? |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница <1 5556575859 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |